ugurr.ahmet1 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 54 23 Haziran 2022 #11 Artoria Pendragon dedi: İki cihazda Max Q cihazlar bütçeniz varken bunu oneririm Monster Tulpar T7 V20.4 i7-11800H 16 GB 512GB SSD RTX3060 17.3'' Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Monster istemiyorum başka önerin var mı?
Artoria Pendragon dedi: İki cihazda Max Q cihazlar bütçeniz varken bunu oneririm Monster Tulpar T7 V20.4 i7-11800H 16 GB 512GB SSD RTX3060 17.3'' Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Monster istemiyorum başka önerin var mı?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.763 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 23 Haziran 2022 #12 ugurr.ahmet1 dedi: Teşekkür ederim Monster istemiyorum başka önerin var mı? Genişletmek için tıkla... Monster dışında Max-P yok bu bütçede, önerdiğim model tongfang kasa sorun yasamazsiniz Clevo değil. MelihTuran dedi: Bilerek tek bıraktım zaten sonradan arttırmak için. RAM slotunun ikisi de dolu olunca performansta değişiklik mi oluyor Mesela 2x8 ile 1x16 arasında performans farkı olur mu? Genişletmek için tıkla... Oluyor alirsaniz 2*16 yapmaniz çok daha iyi olur.
ugurr.ahmet1 dedi: Teşekkür ederim Monster istemiyorum başka önerin var mı? Genişletmek için tıkla... Monster dışında Max-P yok bu bütçede, önerdiğim model tongfang kasa sorun yasamazsiniz Clevo değil. MelihTuran dedi: Bilerek tek bıraktım zaten sonradan arttırmak için. RAM slotunun ikisi de dolu olunca performansta değişiklik mi oluyor Mesela 2x8 ile 1x16 arasında performans farkı olur mu? Genişletmek için tıkla... Oluyor alirsaniz 2*16 yapmaniz çok daha iyi olur.
M MelihTuran Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #13 Artoria Pendragon dedi: Monster dışında Max-P yok bu bütçede, önerdiğim model tongfang kasa sorun yasamazsiniz Clevo değil. Oluyor alirsaniz 2*16 yapmaniz çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Anladım kardeşim ilgi alakan ve yardımların için teşekkürler.Bana çok katkın oldu.
Artoria Pendragon dedi: Monster dışında Max-P yok bu bütçede, önerdiğim model tongfang kasa sorun yasamazsiniz Clevo değil. Oluyor alirsaniz 2*16 yapmaniz çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Anladım kardeşim ilgi alakan ve yardımların için teşekkürler.Bana çok katkın oldu.