RTX 3060 için ideal ayarlar nelerdir?

Olduğu kadar reis şimdi gidip 3090 mı alayım . Madem 165 FPS oynayamayacağım oyunu bari güzel kalitede AAA olan bir oyun için iyi FPS'te oynayayım.
3090 alma teknolojiyi kullan kç fps aliyorsan ekranın aynı Hz değerine insin.

75fpsi 165 hz de kullanirsan kasar.
Bu kasma düşük kare hızı almak gibi bir kasma değil yalnız orada bir yanlış olmasın. Monitörün ekran kartına yetişememesinden kaynaklanan bir dalganma. Yoksa zaten kaç kişi AAA oyunları 80-90 fps üzerinde oynayabiliyor ki.

Normal Ultra ayarlarda veremiyor mu?

Ultra ayarlarda normal bayırda at sürerken 60'ın biraz üstünde alıyorum. Ancak kasabaya inince veya kampa geldiğimde(ilk başladıgımız kampımız) 45 FPS civarı alıyorum. Benim istediğim oyun içinde pek fark edilmeyen ayarları kısmak ancak bunşların hangisi oldugunu bilmiyorum.

Post fx ve cloud ayarlarını kısabilirsin, yabancıların bu konularda detaylı videoları var, bakarsan bulabilirsin.

MSAA ayarını TAA kapatıp mı açmam lazım yoksa TAA ile birlikte mi ?

MSAA ayarını TAA kapatıp mı açmam lazım yoksa TAA ile birlikte mi ?
ben MSAA açıp TAA kapatıyordum, RDR 2 ayarları biraz ilginç bir oyun. Sizin kartla yüksek-ultra arasında 4x MSAA açabilirsin diye düşünüyorum, gerçekten güzel duruyor MSAA açınca oyun. Onun dışındaki TAA falan hepsini kapatmıştım.

Aralardaki kelimeleri düzeltmeye çalışırken iyice kötü oldu. Yemek gelmişti düzeltmeye de vaktim olmadı haklısınız.

165 Hz monitörüm.

Peki ultra ve high arasında bariz farklar oluşuyor mu ?
FPS olarak evet fark oluyor ama oyun içerisinde o kadarda fark olmuyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…