Herkese selam.
Bu görselde ki iki kart arasında kararsız kaldım.
Kullanan kullanmayan bilgisi olan öneri alabilir miyim? Bunlara yakın olan ya da bu fiyata bunlardan 15 20 FPS fazla alırsın dediğiniz kartlar da olur.
Herkese selam.
Kullanan kullanmayan bilgisi olan öneri alabilir miyim? Bunlara yakın olan ya da bu fiyata bunlardan 15 20 FPS fazla alırsın dediğiniz kartlar da olur.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Peki kafama takılan şu. Aralarında ki fiyat farkı neden madem hepsi aynı FPS veriyor. İllaki bı fark olmalı. Aksi halde dediginiz gibi en ucuzunu almak mantıklı
Herkese selam.
Peki kafama takılan şu. Aralarında ki fiyat farkı neden madem hepsi aynı FPS veriyor. İllaki bı fark olmalı. Aksi halde dediginiz gibi en ucuzunu almak mantıklı
Fiyat farkının %50 si marka algısı %50 soğutucu bloğun daha büyük olması. Fakat RTX 3060 için 3 fanlı dev gibi bloklara gerek yok. Linkini attığım modeli alın memnun kalırsınız.
Peki kafama takılan şu. Aralarında ki fiyat farkı neden madem hepsi aynı FPS veriyor. İllaki bir fark olmalı. Aksi halde dediginiz gibi en ucuzunu almak mantıklı