Resimde gözüken 650W ve 750W Gold PSU'ları benim için hangisini tercih etmeliyim? Yazarsanız sebebiyle çok memnun olurum.
PSU bunlardan biri olacak bütçe veya sistem sormanıza gerek yok sadece kaliteli ve sessiz(önceliğim sessiz olması) olduğunu düşündüğünüzü daha önce kullandıysanız iletin yeter şimdiden teşekkürler.
Şu an için RTX 3060 ile kullanacağım.
ET-650-G'yi 3 aydır aktif olarak kullanıyorum. Ses yapmıyor. Ayrıca 5 tane koruması var. Sadece düşük gerilim koruması yok. 80+ Gold sertifikası var. Buradan PSU'lar hakkında detaylı bilgi öğrenebilirsiniz.
Öncelikle, PSU Power Supply Unit kelimelerinin kısaltımıdır; Türkçesi "Güç Kaynağı Ünitesi"dir. Bir sistemin kalbidir. Bir bilgisayarda paranın en son kısılacağı donanımdır, bu terimlerin karşılıklarının ve standartlarının bilinmesi PSU seçerken size yardımcı olacak ve sisteminize bütçenizin de...
Et-650-G'yi 3 aydır aktif olarak kullanıyorum. Ses yapmıyor. Ayrıca 5 tane koruması var. Sadece düşük gerilim koruması yok. 80+ GOLD sertifikası var. Buradan PSU'lar hakkında detaylı bilgi öğrenebilirsiniz.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...