RTX 3060 için R5 5500 vs i3 12100F

çoğu yerde kasalar o markalardan gainward da sevilen bi marka ama anakartta benim de içim rahat değil sanırım 12100fli bi sistemi alıcam

Anakart iyi midir yani o sistemde
Cyber 6600ü az önce sipariş ettim. Yan bileşen kaliteside iyi. Fiyatıda iyi. Alınmaması için sebep yok.

İyi, kötü görecelidir. Benim için kötüdür ama senin için iyi olabilir ne yapacağına bağlı. Uzun saatler render yapacaksan yaramaz ama oyun oynayacaksan sıkıntı yok.
renderlık bi işim çok nadir olursa da o da yani

Gen 3 anakarttır tabiki kötü denmez ama eskidir. O fiyat bandına daha iyi işlemci ve anakart kombinasyonları yapılır. Ben her zaman gen 4 alınması taraftarıyım ama seçimde, parada sizin

bir de attığım sitede ssd yi başka koymamış 2 tane 480lik ssdinin bana bi dezavantajı oluyor mu 1tb lik falan başka seçenek sunmamışlar

R5 5500'ü para verseler almam.

Ama R5 5500 6 çekirdek, i3 12100 4 çekirdek kullanım amacına göre sen karar ver.

Böyle yazarak insanları yanlış yönlendirme ihtimalin var. Tekli çekirdekte 12100F daha iyi. Oyun performansıda daha iyi, üstelik gen 4 işlemci. Senin yazdığına bakarak, 5500 daha iyi gibi algılanır

Gainward neye göre kalitesi düşük? Xfx'de Tr pazarına yeni girdiğinde kalitesi düşük deniyordu ama Sapphire'den daha sağlam marka. Tr pazarına yeni girdi Gainward.

Gainward neye göre kalitesi düşük? Xfx'de Tr pazarına yeni girdiğinde kalitesi düşük deniyordu ama Sapphire'den daha sağlam marka. Tr pazarına yeni girdi Gainward.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…