İyi, kötü görecelidir. Benim için kötüdür ama senin için iyi olabilir ne yapacağına bağlı. Uzun saatler render yapacaksan yaramaz ama oyun oynayacaksan sıkıntı yok.
İyi, kötü görecelidir. Benim için kötüdür ama senin için iyi olabilir ne yapacağına bağlı. Uzun saatler render yapacaksan yaramaz ama oyun oynayacaksan sıkıntı yok.
Gen 3 anakarttır tabiki kötü denmez ama eskidir. O fiyat bandına daha iyi işlemci ve anakart kombinasyonları yapılır. Ben her zaman gen 4 alınması taraftarıyım ama seçimde, parada sizin
Böyle yazarak insanları yanlış yönlendirme ihtimalin var. Tekli çekirdekte 12100F daha iyi. Oyun performansıda daha iyi, üstelik gen 4 işlemci. Senin yazdığına bakarak, 5500 daha iyi gibi algılanır
A520 anakart, Rampage mesh olmayan kasa + PSU ve Gainward ekran kartı. Yan bileşen kalitesi çok düşük. Ben bu sisteme para vereceğime bunu alırdım ama karar sizin.
Gainward neye göre kalitesi düşük? Xfx'de Tr pazarına yeni girdiğinde kalitesi düşük deniyordu ama Sapphire'den daha sağlam marka. Tr pazarına yeni girdi Gainward.
Gainward neye göre kalitesi düşük? Xfx'de Tr pazarına yeni girdiğinde kalitesi düşük deniyordu ama Sapphire'den daha sağlam marka. Tr pazarına yeni girdi Gainward.