T Tab Picopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 106 Çözümler 1 12 Kasım 2022 #1 Merhaba, 2 hafta önce sistem topladım. ASUS TUF RTX 3060 için bir GPU tutucu almayı düşünüyorum. Amazon da gördüğümü ekliyorum önerir misiniz? Ne önerirsiniz? DINESA Grafik Kartı GPU Tutucu Destek Ayarlanabilir Teleskopik Vida Alüminyum Alaşım Ekran Kartı Sag Masaüstü (Artı) : Amazon.com.tr: Bilgisayar DINESA Grafik Kartı GPU Tutucu Destek Ayarlanabilir Teleskopik Vida Alüminyum Alaşım Ekran Kartı Sag Masaüstü (Artı) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Bilgisi olan? Tutucu yerine kelepçe kullanıp yukarıdan turtursam nasıl olur? Son düzenleme: 12 Kasım 2022
Merhaba, 2 hafta önce sistem topladım. ASUS TUF RTX 3060 için bir GPU tutucu almayı düşünüyorum. Amazon da gördüğümü ekliyorum önerir misiniz? Ne önerirsiniz? DINESA Grafik Kartı GPU Tutucu Destek Ayarlanabilir Teleskopik Vida Alüminyum Alaşım Ekran Kartı Sag Masaüstü (Artı) : Amazon.com.tr: Bilgisayar DINESA Grafik Kartı GPU Tutucu Destek Ayarlanabilir Teleskopik Vida Alüminyum Alaşım Ekran Kartı Sag Masaüstü (Artı) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Bilgisi olan? Tutucu yerine kelepçe kullanıp yukarıdan turtursam nasıl olur?