RTX 3060 ile 240 Hz monitör kullanılır mı?

Stickman

Femtopat
Daha fazla  
RTX 3060 ile 240 Hz bir monitör alınırsa fazla mı gelir yoksa sıkıntı çıkarmaz mı?

Rekabetçi oyunlar için mükemmel olur. Bazı ağır oyunlar için biraz fazla gelir sadece.

RTX 3060 ile 240 Hz bir monitör alınırsa fazla mı gelir yoksa sıkıntı çıkarmaz mı?

Hocam CS:GO tarzı oyunlar oynayacaksanız alabilirsiniz ama ben size 2K 165Hz bir monitör almanızı öneririm.

Triple A oyunlarda gereksiz ama rekabetçi oyularda sıkıntı çıkarmaz. Ama şahsen ben 60hz yüksek renk gamına sahip bir monitör alırdım.

Hocam rekabetçi oyunlar için çok iyi olur. Diğer oyunlara pek bir şey diyemem ben.

Rekabetçiye iyi gider.

Hocam rekabetçiye iyi gider herkesin dediği gibi ama 2K 144Hz veya 165Hz bence daha iyi olur.

CS GO, Valorant, LOL gibi oyunlar oynayacaksan 240 FPS'nin üstünde verir. PUBG gibi oyunlarda yakın değerler alırsın muhtemelen.

Şu yukarıdaki grafikte altında yazan oyunlara göre konuşursak 240Hz biraz fazla gelir. Ama 240Hz bir monitörde bu oyunları 144Hz'de açar oynarsın oyun içi grafik ayarlarını oynayarak.

RTX 3060, muhtemelen RTX 2080 gücünde olacaktır. O da yukarıdaki grafikteki oyunlar göz önüne alındığında ortalama 135 FPS'de oynatır görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…