Çözüldü RTX 3060 ile AMD teknolojilerinin kullanımı mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emirhan2626

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartım RTX 3060, işlemcim ise Intel i3 12100F. NVIDIA kartlarda bulunan özelliklerin FPS göstermeyi açıp oyunda 70-80 FPS alırken, AMD özelliklerini etkinleştirince en yüksek grafiklerde 120 FPS'lere çıkabiliyorum. Acaba bu bir hata mı, yoksa NVIDIA kullanıcıları, AMD'nin özelliklerini kullanabiliyor mu?

Dosya Ekleri

• 1744289930784.png
    318,1 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
FSR 3.1 kullanmanız için AMD ekran kartı kullanmanıza gerek yok. Hatta DLSS bile desteklemeyen ekran kartlarıyla bile FSR kullanabilirsiniz. Bu da haliyle FSR 3.1'in kare oluşturma teknolojisini kullanabilmeyi sağlıyor.
FSR 3.1 kullanmanız için AMD ekran kartı kullanmanıza gerek yok. Hatta DLSS bile desteklemeyen ekran kartlarıyla bile FSR kullanabilirsiniz. Bu da haliyle FSR 3.1'in kare oluşturma teknolojisini kullanabilmeyi sağlıyor.

Çözüm
AMD, çoğu özelliğini açık kaynak olarak üretir ve "illa benim kartımı kullanacaksın" tribine girmez. FSR 3.1'e kadar, FreeSync ve hatta Vulkan da buna dahil olmak üzere bütün kartlarda kullanılabilir.

AMD'nin bazı yazılımsal teknolojileri FSR gibi ekran kartı markasından bağımsız çalışır FPS artışı ondan olmuştur bir hata değil yani.

AMD, çoğu özelliğini açık kaynak olarak üretir ve "illa benim kartımı kullanacaksın" tribine girmez. FSR 3.1'e kadar, FreeSync ve hatta Vulkan da buna dahil olmak üzere bütün kartlarda kullanılabilir.
AMD'nin bazı yazılımsal teknolojileri FSR gibi ekran kartı markasından bağımsız çalışır FPS artışı ondan olmuştur bir hata değil yani.
hepinize teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…