RTX 3060 ile Battlefield 6 oynanır mı?

Battlefield™ 6 PC İçin Sistem Gereksinimleri - Electronic Arts
Linkte de belirttiği üzere önerilen sistem gereksinimlerinde işlemci olarak AMD Ryzen 7 3700X, ekran kartı olarak NVIDIA RTX 3060 Ti var. Ultra 60 FPS demektir bu. Bende Ryzen 5 5600 ve RTX 3060 var ve bazı ayarlar yüksekte gölge düşükte ve FPS'i aşırı etkileyecek ayarlar orta olduğu sürece çok rahat oynanılacağını düşünüyorum.

9 Ağustos'ta göreceğiz hocam bence orta da oynatır.

3060 8 GB.
32 GB RAM.
i5 12400F sistem var.

Battlefield 6 alacağım hangi ayarları kaldırır? Bir de artık DLSS 3 modu da kurulabiliyor, kurmam lazım mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ya reis sen içini rahat tut ya AAA oyunlarda 3080 Ti istiyor 12 GB3060 ile 50 55 FPS oynuyorum 3060 Ti yazıldığına bakma o 1440p60 FPS için.
Ayrıca nasıl DLSS3 modu kuruyorsunuz.

Son düzenleme:

Hocam YouTube'da nasıl kurulduğuna dair videolar var birçok hikayeli oyunu öyle oynadım
3050 de bile Ultra ayarda 60 FPS alıyor ben anlamadım bu işi.

Hocam ben 90 100 FPS alıyorum fakat fg açınca FPS düşüyor bu neden olabilir?

Oyun henüz betada, FG optimizasyonu kötü olabilir. Betada olması bir yana, bu tarz rekabetçi oyunlarda FG açılmamalı. Giriş gecikmesini çok fazla arttırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…