Çözüldü RTX 3060 ile CS2 80-90 FPS'yi geçmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İyi günler arkadaşlar CS2'de ne yaparsam yapayım 3 haneli FPS'lere geçemiyorum yani ayarları düşüğe de alsam 80-90 vb FPS, ayarları ultraya da alsam 80-90 vb FPS alıyorum. Laptopta RTX3060 i7 11800H var ancak sorunu bir şekilde çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
İyi günler arkadaşlar CS2'de ne yaparsam yapayım 3 haneli FPS'lere geçemiyorum yani ayarları düşüğede alsam 80-90 vb FPS, ayarları ultrayada alsam 80-90 vb FPS alıyorum laptopta RTX3060 i7 11800H var ancak sorunu bir şekilde çözemedim yardımcı olursanız sevinirim. Görsellerde D2 ninja tarafında olan yüksek ayarlar, top mid tarafı olan ise düşük ayarlar.

V-Sync açık kalmış olabilir mi?

Yok hocam kapalı.

Her zaman böyle miydi? Laptopta düşük FPS alman normal gibi.

Hocam sorun o değil sorun yüksektede düşüktede aynı FPS'leri alıyorum düşüktede 100FPS geçmiyor. Bir sınırlama vs mi var acaba bulmadım.

Sorun BIOS'tan, user scaner IO bölümünden performans modunu açınca düzeldi arkdasalar.
İyi günler arkadaşlar CS2'de ne yaparsam yapayım 3 haneli FPS'lere geçemiyorum yani ayarları düşüğede alsam 80-90 vb FPS, ayarları ultrayada alsam 80-90 vb FPS alıyorum laptopta RTX3060 i7 11800H var ancak sorunu bir şekilde çözemedim yardımcı olursanız sevinirim. Görsellerde D2 ninja tarafında olan yüksek ayarlar, top mid tarafı olan ise düşük ayarlar.

V-Sync açık kalmış olabilir mi?

Yok hocam kapalı.

Her zaman böyle miydi? Laptopta düşük FPS alman normal gibi.

Hocam sorun o değil sorun yüksektede düşüktede aynı FPS'leri alıyorum düşüktede 100FPS geçmiyor. Bir sınırlama vs mi var acaba bulmadım.

Sorun BIOS'tan, user scaner IO bölümünden performans modunu açınca düzeldi arkdasalar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı