MSI NVIDIA GeForce RTX 3060 VENTUS 2X 12G OC 12 GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
m.n11.com
Bu ekran kartını alsam darboğaz olur mu acaba? Yakin fiyatta baska ekran karti öneriniz varsa bekliyorum.
MSI NVIDIA GeForce RTX 3060 VENTUS 2X 12G OC 12 GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
m.n11.com
Bu ekran kartını alsam darboğaz olur mu acaba? Yakin fiyatta baska ekran karti öneriniz varsa bekliyorum.
Normalde tavsiye etmesem de B580'e bir şans verebilirsiniz. Son zamanlarda sorunlarının azaldığını duydum. 1440p'de oynamanızı tavsiye ederim bu kart ile.
Asus Radeon RX 7600 Dual Evo OC Edition 8 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Normalde tavsiye etmesem de B580'e bir şans verebilirsiniz. Son zamanlarda sorunlarının azaldığını duydum. 1440P'de oynamanızı tavsiye ederim bu kart ile.
Asus Radeon RX 7600 Dual Evo OC Edition 8 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Hocam bir de şimdi baktımda bir ASUS versiyonu var bir de Sapphire versiyonu var arada 600 TL fark var performans olarak bir fark oluyor mu yoksa aynı mı? Ayniysa Sapphire daha ucuz onu alayım.