Kekky Centipat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 29 Yer Her yer 24 Ağustos 2022 #1 RAM 16 GB Ekran kartı RTX 3060 İşlemci Ryzen 5 5600X Arkadaşlar, bütün uygulamaları falan ilk açtığımda GPU %40 üzeri gösteriyor ama oyun dışındaki çoğu uygulamayı açıyorum. Tam olarak nasıl anlarım veya nereden bakabilirim?
Arkadaşlar, bütün uygulamaları falan ilk açtığımda GPU %40 üzeri gösteriyor ama oyun dışındaki çoğu uygulamayı açıyorum. Tam olarak nasıl anlarım veya nereden bakabilirim?
KS KS Kekky Centipat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 29 Yer Her yer 25 Ağustos 2022 #11 Peki normal boştayken %20-40 arası seyrediyor oyun açık değilken uygulamalar falan açık ama bu ekran kartını yorar mı? Artyom Alekseyevich dedi: Mining virüsü yediğinden şüpheleniyorsan kartın boştaki sıcaklığını ve saat hızlarını kontrol et. Genişletmek için tıkla... 3 fanlı ekran kartı var, işlemci az da olsa darboğaz yapıyor ondanda kaynaklanıyor olabilir mi? Artı 0 Eksi
Peki normal boştayken %20-40 arası seyrediyor oyun açık değilken uygulamalar falan açık ama bu ekran kartını yorar mı? Artyom Alekseyevich dedi: Mining virüsü yediğinden şüpheleniyorsan kartın boştaki sıcaklığını ve saat hızlarını kontrol et. Genişletmek için tıkla... 3 fanlı ekran kartı var, işlemci az da olsa darboğaz yapıyor ondanda kaynaklanıyor olabilir mi?
M mkt80 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 1.418 Çözümler 9 25 Ağustos 2022 #12 Metin Eren Türkmen dedi: Ekran kartında mining yapılıp yapılmadığını anlayamazsınız veya bakamazsınız. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlayamayız hocam anlamadım açıkçası. AV taraması sonrası kullanım oranları ve sıcaklığa göre bir çıkarımda bulunamaz mıyız? Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Ekran kartında mining yapılıp yapılmadığını anlayamazsınız veya bakamazsınız. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlayamayız hocam anlamadım açıkçası. AV taraması sonrası kullanım oranları ve sıcaklığa göre bir çıkarımda bulunamaz mıyız?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.818 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 25 Ağustos 2022 #13 mkt80 dedi: Nasıl anlayamayız hocam anlamadım açıkçası. AV taraması sonrası kullanım oranları ve sıcaklığa göre bir çıkarımda bulunamaz mıyız? Genişletmek için tıkla... Mining virüsünde olay değişir, konu sahibi konuda virüsten bahsetmediği için onunla ilgili bir şey söylemedim ilk mesajda. Artı 0 Eksi
mkt80 dedi: Nasıl anlayamayız hocam anlamadım açıkçası. AV taraması sonrası kullanım oranları ve sıcaklığa göre bir çıkarımda bulunamaz mıyız? Genişletmek için tıkla... Mining virüsünde olay değişir, konu sahibi konuda virüsten bahsetmediği için onunla ilgili bir şey söylemedim ilk mesajda.