RTX 3060 ile sisteme görüntü gelmiyor

RTX 3060 ekran kartım monitöre DP aracılığıyla bağladım ama monitör sinyal almıyor 2. ekran kartım olan 1660 Super ile görüntü alabiliyorum.
Bunu kullanarak Aygıt Yöneticisi'ni açtım hata kodu 43 uyarısı verdi. Aygıtı devre dışı bırakıp aktifleştirdim ama monitöre hala 3060 ekran kartımdan sinyal gelmiyor teşekkürler.

Ben dalgınlık yapıp ekran kartına güç kablosunu takmamıştım sonra iki saat araştırdım neden görüntü gelmiyor diye. Sen de öyle yapmış olabilir misin?

Anakart ve işlemci nedir? Ekran kartını hangi slota takıyorsunuz? Herhangi bir PCI-e X1 to X16 tarzı bir dönüştürücü kullanıyor musunuz?
Güç kablolarının stabil durduğundan emin olun.

Anakart ve işlemci nedir? Ekran kartını hangi slota takıyorsunuz? Herhangi bir PCI-e X1 to X16 tarzı bir dönüştürücü kullanıyor musunuz?
Güç kablolarının stabil durduğundan emin olun.
PCI-e 16 ya takıyorum herhangi bi dönüştürücü yok i7-10700 var. Anakart z490.Ekran kartı kısa devre yapmış olabilir mi acaba ?

BIOS'tan görüntüyü 3060'ın takılı olduğu PCI-e X16 yuvasından alacak şekilde ayarlayın, anakart modelini söylerseniz nerede olduğunu bulmaya çalışırım.

Bu sırada monitöre de bağlı olsun 3060.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı