RTX 3060 laptop CS2 ölüm maçında 120 FPS veriyor

noxi000

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 1 senedir kullandığım HP Victus laptop nedense FPS değeri bana yeterli gelmiyor. Örneğin CS de ölüm maçı Dust 2 de ortalama 120 FPS alıyorum yüksek ayarlarda.

RTX 3060 95 watt.
Ryzen 7 5800H.
16 GB RAM.
1TB SSD.
Windows 10 Pro OEM.

Termal macunu yeni değiştim, bugün format attım ama hala istediğim FPS değerlerini alamıyorum.

Hiç normal değerler değil. En azından 250 alman gerek. Bakıma götür.

Oyun oynarken kullanımların yüzdesi nedir? Örneğin işlemci %100 iken ekran kartı %50-%60 da ise grafik ayarlarını yükseltmeyi deneyebilirsin.

Hiç normal değerler değil. En azından 250 alman gerek. Bakıma götür.
Genel olarak tekrar baktım 190-110 FPS arası olum macinda ama servislik bir durum olsa bunu anlamanın bir yolu yok mu stres testine soksam

Oyun oynarken kullanımların yüzdesi nedir? Örneğin işlemci %100 iken ekran kartı %50-%60 da ise grafik ayarlarını yükseltmeyi deneyebilirsin.
Program var mı bu değerleri görebilmek için sonuçları size atayim

Genel olarak tekrar baktım 190-110 FPS arası olum macinda ama servislik bir durum olsa bunu anlamanın bir yolu yok mu stres testine soksam

Program var mı bu değerleri görebilmek için sonuçları size atayim
Görev yöneticisi.

Dosya Ekleri

• resim_2024-07-21_013558061.png
    972,3 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
buyrun hocam neden tam performans vermiyor olabilir ? yüksek performansta gaming hubta ise performans modunda
Ayarlarda Vsync açık mı kontrol edin. Yanlış hatırlamıyorsam bu ayar açık olduğunda monitörün en yüksek hz değeri kadar fps almamıza izin veriyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…