FurMark Scores başka bir kullanıcının FurMark sonucu burada.
Desteklerinize ihtiyacım var bilgisayarımı tam güçte kullanamıyorum. Isınma sorunu yok. MSI Stealth 15m laptop modelim. Bilgisayarı Amazon USA den satın aldım, uçak ile kendim getirdim.
%1 bir fark gözüküyor sonuçta. RTX 3050ti olan laptop ile aynı skoru alıyor. Donanımsal bir sıkıntı olabilir mi. Yoksa dediğin gibi TDP değeri nedeniyle bu sıkıntı oluşabilir mi.
%1 bir fark gözüküyor sonuçta. RTX 3050 Ti olan laptop ile aynı skoru alıyor. Donanımsal bir sıkıntı olabilir mi? Yoksa dediğin gibi TDP değeri nedeniyle bu sıkıntı oluşabilir mi?
Evet oluşur çünkü 60W civarı TDP'si var Stealth'ın. Donanımsal olduğunu düşünüyorsan RDR2 gibi yüke sokan bir oyunda GPU kullanımına bak. Ama dediğim gibi TDP'den dolayı.
Evet oluşur çünkü 60W civarı TDP'si var Stealth'ın. Donanımsal olduğunu düşünüyorsan RDR2 gibi yüke sokan bir oyunda GPU kullanımına bak. Ama dediğim gibi TDP'den dolayı.
Teşekkür ederim bilgisayarım satıp yazılım için bana daha uygun olan mac a geçmek için skorularına bakma gereği duyum. Donanımsal bir sıkıntısı olmaması sevindirici RDR2 indirip deneyeceğim. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.