g100 Megapat Katılım 24 Kasım 2013 Mesajlar 425 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #11 GG14 dedi: ROG zephyrus G15 alabilirsin. STRIX modelinin ekranı %100RGB değil. Genişletmek için tıkla... O cihaz benim de hoşuma gitti ancak G14'te işlemcisinin testlerde 95 derece civarlarında gezindiğini gördüm, buna rağmen alınır mı bilemiyorum.
GG14 dedi: ROG zephyrus G15 alabilirsin. STRIX modelinin ekranı %100RGB değil. Genişletmek için tıkla... O cihaz benim de hoşuma gitti ancak G14'te işlemcisinin testlerde 95 derece civarlarında gezindiğini gördüm, buna rağmen alınır mı bilemiyorum.
GG14 Hectopat Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #12 g100 dedi: O cihaz benim de hoşuma gitti ancak G14'te işlemcisinin testlerde 95 derece civarlarında gezindiğini gördüm, buna rağmen alınır mı bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... 14 degil 15 inch olan modelden bahsediyorum incelemelerde cok begeniyorlar cihazi isinma konusunda da 90ı gecmiyordu hiçbir sekilde
g100 dedi: O cihaz benim de hoşuma gitti ancak G14'te işlemcisinin testlerde 95 derece civarlarında gezindiğini gördüm, buna rağmen alınır mı bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... 14 degil 15 inch olan modelden bahsediyorum incelemelerde cok begeniyorlar cihazi isinma konusunda da 90ı gecmiyordu hiçbir sekilde
K KaptanMer Femtopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #13 g100 dedi: O cihaz benim de hoşuma gitti ancak G14'te işlemcisinin testlerde 95 derece civarlarında gezindiğini gördüm, buna rağmen alınır mı bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... G15'in daha büyük olmasından ısı dağılımı çok daha iyidir ayrıca işlemcisi 105 dereceye kadar dayanabiliyor sıkıntı yaşamazsın. Şu dönemdeki en iyi F/P laptopudur kendisi.
g100 dedi: O cihaz benim de hoşuma gitti ancak G14'te işlemcisinin testlerde 95 derece civarlarında gezindiğini gördüm, buna rağmen alınır mı bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... G15'in daha büyük olmasından ısı dağılımı çok daha iyidir ayrıca işlemcisi 105 dereceye kadar dayanabiliyor sıkıntı yaşamazsın. Şu dönemdeki en iyi F/P laptopudur kendisi.
Xeuth Decapat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 88 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş Hekimi 29 Nisan 2021 #14 g100 dedi: Ekranı nokia telefon kalitesinde aldım iade ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam iadeniz nasıl sonuçlandı, cihaza Windows kurmuş muydunuz?
g100 dedi: Ekranı nokia telefon kalitesinde aldım iade ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam iadeniz nasıl sonuçlandı, cihaza Windows kurmuş muydunuz?
g100 Megapat Katılım 24 Kasım 2013 Mesajlar 425 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #15 Xeuth dedi: Hocam iadeniz nasıl sonuçlandı, cihaza Windows kurmuş muydunuz? Genişletmek için tıkla... İademi aldım bir sorun çıkmadı, kurmuştum.
Xeuth dedi: Hocam iadeniz nasıl sonuçlandı, cihaza Windows kurmuş muydunuz? Genişletmek için tıkla... İademi aldım bir sorun çıkmadı, kurmuştum.