RTX 3060 Laptop tavsiyesi

ThePersica0

Hectopat
Daha fazla  
Gigabyte ve Asus ROG arasında kaldım. Gigabyte'nin Rtx 3060P’ye sahip olduğunu söylüyor. ASUS'un P mi Q mü ayrıca hangisi tercih etmeliyim P-Q arasından. Benim için performans daha önemli lakin performans artarken görüntü kalitesini düşürüyor mu bu P-Q mevzusu?

Ayrıca 1TB SSD'li mümkünse +17"li laptop önerilerinizi bekliyorum.

Bütçe: 23.000TL civarı olsun

Son düzenleme:
Bütçe belirtmemişsiniz ama böyle 23-24K lara çıkıyorsanız;

Gigabyte ve Asus ROG arasında kaldım. Gigabyte'nin RTX 3060P'ye sahip olduğunu söylüyor. ASUS'un p mi Q mü ayrıca hangisi tercih etmeliyim p-Q arasından. Benim için performans daha önemli lakin performans artarken görüntü kalitesini düşürüyor mu bu p-Q mevzusu?

Bu daha iyi ikisindende.

Gigabyte ve Asus ROG arasında kaldım. Gigabyte'nin Rtx 3060P’ye sahip olduğunu söylüyor. ASUS'un P mi Q mü ayrıca hangisi tercih etmeliyim P-Q arasından. Benim için performans daha önemli lakin performans artarken görüntü kalitesini düşürüyor mu bu P-Q mevzusu?

Bu bütçede Laptop alacaksanız açıkcası Lenovo öneririm. Monster alabilirsiniz ama bizim okuldada üstteki arkadaşın aynısı almıştı işlemcisi yanmış , iki aydır tamirde hala gelmemiş tamirden. Arkadaşımda Lenovo'nun GTX 1650'si var gayet soğuk çalışıyor. RTX 3060 Hayli hayli iyi olacaktır. Fakat bence o bütçede laptop almayın problem yaşanabiliyor.

Bu bütçede Laptop alacaksanız açıkcası Lenovo öneririm. Monster alabilirsiniz ama bizim okuldada üstteki arkadaşın aynısı almıştı işlemcisi yanmış , iki aydır tamirde hala gelmemiş tamirden. Arkadaşımda Lenovo'nun GTX 1650'si var gayet soğuk çalışıyor. RTX 3060 Hayli hayli iyi olacaktır. Fakat bence o bütçede laptop almayın problem yaşanabiliyor.
Arkadaşınızda v25.1 mi var

Arkadaşınızda v25.1 mi var
Bilmiyorum fakat galiba 4,5 ay önce almıştı. Tam bir bilgim yok fakat Monster genelde tercih edilmiyor Tulpar serisi olsada hocam ne bileyim , yerinizde olsam dünya devi olan bir Lenovo tercih ederdim işimi garantiye almak için. Açıkcası tamire gönderim 2 ay beklemek biraz heves kırıcı olur okadar 23 bin TL verirsiniz. Sonuç hüsran tabii bu bir olasılık.

Bütçe belirtmemişsiniz ama böyle 23-24Klara çıkıyorsanız;

Deneyimleme şansım oldu Legion serisini klavye konusunda bence hiç hoş değil + RGB olarak da vasat bir seri ROG STRIX alınabilir Gigabyte denemedim bir şey diyemem ama bence Tulpar T7 v25.1 mantıklı olacaktır gibi.
Bilmiyorum fakat galiba 4,5 ay önce almıştı. Tam bir bilgim yok fakat Monster genelde tercih edilmiyor Tulpar serisi olsa da hocam ne bileyim, yerinizde olsam dünya devi olan bir Lenovo tercih ederdim işimi garantiye almak için. Açıkçası tamire gönderim 2 ay beklemek biraz heves kırıcı olur o kadar 23 bin TL verirsiniz. Sonuç hüsran tabii bu bir olasılık.

Bu model MSI kasası kullanıyor ortak yapım Monster sadece logo vuruyor anakart MSI anakartı olarak gözüküyordu yanlış değilsem bu ürün ayrı bir parantez yani.

Peki hocam konudan bağımsız işlemci yandı diyince sorayim dedim boşta 47 derece chrome veya netflixte 1080p video izleyince 55 derecelerde dolaşması işlemcinin normal mi
Islemci:i7-11800h

Peki hocam konudan bağımsız işlemci yandı diyince sorayim dedim boşta 47 derece chrome veya netflixte 1080p video izleyince 55 derecelerde dolaşması işlemcinin normal mi
Islemci:i7-11800h
Ekran kartınız'ın fanı çalışmıyorsa normal. Genelde %60'dan sonra çalışır çoğu ekran kartında fanlar. Tabiiki fanınız çalışıyorsa bu durum anormaldir. 35 Derecede olması lazım maksimum fan çalışırken tabiiki ekran kartına göre değişiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı