RTX 3060 laptop vs RTX 2060 masaüstü

demokamotar

Hectopat
Makaleler
2
Evet, siz olsanız hangisini seçerdiniz? Açıkçası ben olsam RTX 3060 laptopu seçerdim.

Evde kullanıyorsam masaüstü, dışarıya götürüyorsam 3060 laptop.

Ben de laptopu seçerdim çünkü masaüstüne göre laptop daha uygun bana, taşınabilir olması açısından.

Kullanım amacına göre değişir bütün gün evde olacaksam dışarıda laptop a ihtiyacım olmasa 2060 ama üniversite gibi yerlerde ihtiyacım olacaksa tabii ki 3060.

Ama 3060 laptop fiyatına zaten 3060 sistem yok mu?
Yok hocam ben sizin düşüncelerinizi öğrenmek için açmıştım konuyu. Konu dışına açmıştım bir de. Moderatör arkadaş değiştirmiş. Canı sağolsun.

Bir laptop kullanıcısı olarak masaüstünü tercih ederim. Laptop ekranları çok küçük geliyor bana ve masaüstüne göre daha çok ısınıyor, ömürleri daha kısa oluyor.

Laptop akar. Arada devasa fark olmadığı zamanlarda hep laptop tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum. 3060 hatta 2060 adam olana çok bile, koy kucağına kanepede yayila yayıla kullan.
Hocam ihtiyaca göre değişir o iş. Anakart portları, upgrade yapılması, soğutma, daha büyük ekran falanda masaüstü bilgisayarları cazip kılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…