RTX 3060 laptopta CS:GO'da FPS 150'yi geçmiyor

İşletim sistemi
Windows 11

zekiberk

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB RAM
SSD veya HDD modeli
512GB SSD
Ekran kartı
RTX 3060
İşlemci
AMD RYZEN 7 5800h
CS:GO'da ne yaparsam yapayım 140-150 FPS'te kalıyor. Grafikleri düşürüyorum hala 140 grafikleri tekrardan yükseltiyorum yine 140, FPS sabitleyicim falan da yok. (diğer oyunlarda bu şekilde olmuyor)

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO'da ne yaparsam yapayım 140-150 FPS'te kalıyor. Grafikleri düşürüyorum hala 140 grafikleri tekrardan yükseltiyorum yine 140, FPS sabitleyicim falan da yok. (diğer oyunlarda bu şekilde olmuyor)

Laptop olduğu için belki kartın enerji tüketimi düşüktür, bu da performanstan kısabilir. VSC açık olabilir. Ayrıca, laptopta ısınma problemi var mı?

Hz'den fazla FPS boşuna bence benim için zaten ekran yıpranması oluyor benim sinirim bazen bozuluyor ekran yıpranınca ama alışılabilir. Yani gerek yok Hz'den fazla FPS almaya bırak kalsın öyle.

Yani normal bir şey değil mi?

Laptop olduğu için belki kartın enerji tüketimi düşüktür, bu da performanstan kısabilir. VSC açık olabilir. Ayrıca, laptopta ısınma problemi var mı?

Hayır hiç sıkıntısı yok

Hayır hiç sıkıntısı yok
Normal bence ya V Sync falan açıktır biryerden yada birşey kısıtlıyordur ama pek sakıncası yok çünkü Hz den ne kadar fazla FPS varsa o kadar ekran yıpranması. (ekran yıpranması rahat bozabiliyor ha)

Arkadaşın dediği gibi, ekranın Hz limitinden fazla FPS almak gereksiz. 125Hz'lik ekranda ister 1000FPS al, PC'yi zorlamaktan başka bir şey yapmaz, sen gene de 125FPS olarak görürsün. Ama dediğim gibi, kartın güç tüketimi az olabilir ve bu da performansı etkileyebilir. Klasik laptop sorunu.

Sağ olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…