RTX 3060 laptopta oblivion Remastered 40 FPS veriyor

BARISCILQURT23

Femtopat
Daha fazla  
Oblivion Remastered'a medium ayarlarda DLSS dengelide başladım. Kapalı alandayken herhangi bir sorun yoktu 144 FPS'lerde çalışıyordu. Fakat dış dünyaya çıkar çıkmaz FPS 40'lara inmeye başladı. Laptopumda 3060 var bu arada. Sorun bende mi yoksa oyun genel olarak mı böyle? Çözüm için ne yapabilirim?

Oyunun optimizasyonu kötü olma olasılığıda var daha oynamadım ama bilgisayarın diğer sistem gereksinimleri ne? Sorunun bilgisayarda olma olasılığıda var

Oyunun optimizasyonu kötü olma olasılığıda var daha oynamadım ama bilgisayarın diğer sistem gereksinimleri ne? Sorunun bilgisayarda olma olasılığıda var.

16 GB RAM RTX 3060 i7 11800 var hocam kapalı alanda rahat 144 üstü FPS alabiliyorum.

hocam oyun ile alakalı , dert etmeyin. Şehir içlerinde felan daha çok fps alıyorsunuz ancak ormanlara felan çıkınca fps düşüyor. UE5 oyunları hep böyle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3060 ti ile çok benzer performans veren bir kart , 4060. (Hatta sizinki laptop versiyonu olduğu için %20-25 civarı düşük performans bekleyin.) Ekstra olarak adam kullandığı cpu sizinkinden daha iyi.

16 GB RAM RTX 3060 i7 11800 var hocam kapalı alanda rahat 144 üstü FPS alabiliyorum.

O zaman optimizasyon sorunu olabilir. İnternette bakın insanlarda optimizasyondan şikayetçiyse ya mod deneyin ya da güncellemeyle düzeltecekseler düzeltmelerini bekleyin. Benim önerim bu.

Tam olarak dediğiniz gibi oluyor hocam o zaman yapacak pek bir şey yok alışmaya çalışacağım. Teşekkür ederim.

O zaman optimizasyon sorunu olabilir. İnternette bakın insanlarda optimizasyondan şikayetçiyse ya mod deneyin ya da güncellemeyle düzeltecekseler düzeltmelerini bekleyin. Benim önerim bu.
Güncelleme ile düzelebilir belki hocam.

Merhaba öncelikle komik bir çözüm olabilir ama bence bir prize tak laptopunu ve güç yönetiminden yüksek performansa almanı oyunuda hafif yük ve yüksek yük kontrolü sağlayıp ona göre ayar yaparsan daha stabil alabilirsin.

Dostum ben fsr kalite + frame generation ile medium ayarlarda 80 fps üstü alıyorum aynı özelliklere sahibim sadece 32gb ram var bende. nexusmods üzerinden performans için değiştirilmiş engine.ini dosyası indirebilirsin. benim sorunum ise iç mekana girip dışarı çıkıyorum kart 120+ watt üstü kullanmak yerine 90 watt kullanmaya başlıyor ve 40 fpslere düşüyorum deli gibi de input lag oluyor oynayamıyorum oyunu. günlerdir çözmek için kendimi yırtıyorum.

hocam ben de baya baktım ama çözüm bulamadım. dediğiniz engine.ini dosyası güvenilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…