RTX 3060 laptopta Windows 10 yavaş çekim gibi kasıyor

alperbeta

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
RTX3060
İşlemci
Ryzen7 5800H
Lenovo IP Gaming 3 cihazım var. Windows 10 Pro kurulu. Nadiren de olsa 2-3 saniyeliğine bilgisayar Slow Motion gibi kasıyor. Ses, görüntü, mouse hareketi falan. Sanki çok büyük yük altında gibi. Ama o kadar güç gerektiren bir şey çalıştırmadığımda da oluyor. Bu olay oyunda değil normal kullanımda da oluyor. Neden kaynaklı olabilir bu? İnternette nasıl arayacağımı da bilemedim bu problemi.

O sırada görev yöneticisini açıp bakın, sistemi ne kastırmakta. Arkada çalışan servisler (Cracked program/oyun kullanıyorsanız bol miktarda yüklenmiştir bilgisayarınıza) ve virüsler buna neden olabilir.

O sırada görev yöneticisini açıp bakın, sistemi ne kastırmakta. Arkada çalışan servisler (Cracked program/oyun kullanıyorsanız bol miktarda yüklenmiştir bilgisayarınıza) ve virüsler buna neden olabilir.
Bu olay çok çabuk gerçekleştiğinden ben açana kadar düzelmiş oluyor. Format da atmak istemiyorum ama mecbur atmak zorundayım gibi.

30 gün deneme süresi var. yükleyip taratıp silebilirsiniz virüs varsa.

PC çok sıcaklamış olabilir. Bana da oluyor. Biraz şarjı çıkartıp dinlendirin. Olmuyorsa Görev Yöneticisi'nden arkada çalışan gereksiz şeyleri kapatın. O da olmadıysa en son çare virüs taraması yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı