Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 28 Kasım 2021 #21 eyupsvmm dedi: Hocam 1200 yaptım Mh/s değeri 35 oldu. Genişletmek için tıkla... Fanları 60 ya da üstü yap.
eyupsvmm dedi: Hocam 1200 yaptım Mh/s değeri 35 oldu. Genişletmek için tıkla... Fanları 60 ya da üstü yap.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.209 Çözümler 11 Yer Nevşehir 28 Kasım 2021 #22 eyupsvmm dedi: Hocam 1200 yaptım Mh/s değeri 35 oldu. Hocam vallahi bir şey soracağım bu soruma güledebilirsiniz. Şu an her şey yolunda değil mi kazıyor yani. Genişletmek için tıkla... Atam daha iyi bilir bence Bende onlar sıfır oluyor diye biliyorum.
eyupsvmm dedi: Hocam 1200 yaptım Mh/s değeri 35 oldu. Hocam vallahi bir şey soracağım bu soruma güledebilirsiniz. Şu an her şey yolunda değil mi kazıyor yani. Genişletmek için tıkla... Atam daha iyi bilir bence Bende onlar sıfır oluyor diye biliyorum.
Z Zerisez Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 523 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #23 Atamyolundayız dedi: Fanları 60 ya da üstü yap. Genişletmek için tıkla... Fan Speed'ten mi bahsediyorsunuz.
Atamyolundayız dedi: Fanları 60 ya da üstü yap. Genişletmek için tıkla... Fan Speed'ten mi bahsediyorsunuz.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 28 Kasım 2021 #24 eyupsvmm dedi: Fan Speed'ten mi bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Tek tek anlatamayacağım izle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
eyupsvmm dedi: Fan Speed'ten mi bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Tek tek anlatamayacağım izle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et