RTX 3060 Long Dark'ta %100 kullanılıyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PNY RTX 3060 12GB
Ryzen 5 5000
Ballistix 3200mhz 8x2
Dostlar selam Long Dark yüksek ayarlarda oynarken sanki RDR2 oynuyorum gibi, fanlar deliriyor ekran kartı %100 oluyor. Masanın altında ve duvar ile bitişik diye mi yoksa ekran kartı macunu mu lazım emin olamadım, sormak istedim.
RTX 3060 PNY 12 GB ekran kartım Ryzen 5500'üm var
Darkdiamon Pro mesh de kasam.

Dostlar selam Long Dark yüksek ayarlarda oynarken sanki RDR2 oynuyorum gibi, fanlar deliriyor ekran kartı %100 oluyor. Masanın altında ve duvar ile bitişik diye mi yoksa ekran kartı macunu mu lazım emin olamadım, sormak istedim.
RTX 3060 PNY 12 GB ekran kartım Ryzen 5500'üm var.
Darkdiamon Pro mesh de kasam.

Ekran kartı kaç yıldır kullanıyorsunuz hocam?

Ekran kartı kaç yıldır kullanıyorsunuz hocam?
2022 haziran yani 2.5 aslında açıcaktm işlemciyi temizledim ve macunladım Ekran kartını beceremezsin dediler ellemedim halbuki pc de topladıydım çok zor olamaz herhalde

kimse tepki vermemiş :(

Son düzenleme:
2022 Haziran yani 2.5 aslında açıcaktm işlemciyi temizledim ve macunladım ekran kartını beceremezsin dediler ellemedim halbuki PC de topladıydım çok zor olamaz herhalde.

Kimse tepki vermemiş :(

Hocam kusura bakmayın geç cevap verdim 1 incisi ekran kartı adamakıllı sökülüp takılınca hiçbir şey olmaz. 2 incisi gerçekten bakım vakti gelmiş temizleseniz iyi olur

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada iyice bakın hocam başka modele aitde olabilir ekran kartınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı