RTX 3060 Memory clock yükseltme nasıl yapılır?

kcandogan34

Decapat
Merhabalar, RTX 3060 dizüstü bilgisayarım ile mining yapıyorum. 95W, Core - 100, Memory clock +1700 şeklinde overclock yaptım. Isı değerlerim 55 derecenin altında olduğu sürece Memory Clock'u yüksek tutmamda ciddi bir sakınca var mıdır, anlık olarak 50 derecede çalıştırıyorum. Soğutmam iyi gibi. Ancak Memory clockun yüksek olması çok işime yarıyor. Isı 47-55 aralığında olduğu sürece 1500'lere düşürmeli miyim yoksa 1650-1750'lerde çalıştırmaya devam mı etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
60 derece ideal sıcaklıktır 60'a kadar herhangi bir sorun çıkmazsa Core clock u düşürüp Memory clock u yükseltmenizi öneririm. Ayrıca fan hızını da ayarlayabiliyorsunuz. Yani sistem çökene ya da sıcaklık çok yükselene kadar Max fan hızında Memory clock u artırmaya devam edin dediklerimden biri olduğunda da o seviyenin bir altına ayarlayıp oradan devam edin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı