İyi günler arkadaşlar. Yeni bir sistem toplamayı planlıyorum ve işlemcimi Ryzen 5 5600X olarak karar kıldım. Sizce ekran kartımı RTX 3060 mı almalıyım RX 6600XT mi almalıyım? Çok büyük oranda oyun oynamak için topluyorum bilgisayarı. Valorant CS:GO Rust gibi oyunlar oynuyorum. Hangisini önerirsiniz ya da başka bir kart öneriniz var mı?
Hocam alacağınız fiyatları da yazsaydınız keşke. İkisi aynı fiyattan geliyorsa ben 3060 alırdım.
Kas gücü olarak 6600XT azıcık daha iyi olmasına rağmen hem wattman ihtimali var hemde NVIDIA ile gelen yazılımlar daha iyi.
Hocam alacağınız fiyatları da yazsaydınız keşke. İkisi aynı fiyattan geliyorsa ben 3060 alırdım.
Kas gücü olarak 6600XT azıcık daha iyi olmasına rağmen hem wattman ihtimali var hemde NVIDIA ile gelen yazılımlar daha iyi.
MANTIS-6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.