RTX 3060 mining için OC ayarları nasıl olmalı?

ryuz4ki

Hectopat
Daha fazla  
Maximum verim için hangi ayarları önerirsiniz? Şu an 40/41 mh arası kazıyor. OC yapmadan.

71 derece çalışan ekran kartının VRAM'leri kaç derecedir Allah bilir. Kartın LHR olup olmama durumuna göre alabileceği maksimum hashrate'yi öğren. Core Clock ve voltajı düşürürken Memory Clock'i arttır. Stabil değeri alana kadar voltajı düşürebildigin kadar düşür. Senin konunun altında da benzer konular var onları da oku bence fikir sahibi olmak açısından. Bir de bellek markasina göre de ayarlar değişebiliyor. Kısacası genel fikir edindikten sonra biraz kurcalaman lazim senin karttin ayarlarını bulman için.

normalde bu kadar yuksek degil denemek için mining yaptım oyuzden.

normalde bu kadar yuksek degil denemek için mining yaptım oyuzden.
Anladım hocam demek istediğim Core Clock ve voltaj ayarlarını bir an önce yapman gerektiği. Uzun süre bu derecelerde çalıştirma kartı.

Anladım hocam demek istediğim Core Clock ve voltaj ayarlarını bir an önce yapman gerektiği. Uzun süre bu derecelerde çalıştirma kartı.
En fazla kaç olması iyi olur benim açımdan
Power limit 65-70, Core clock -500, Memory clock +1300. Fan hızını da 50 derecenin altında tutacak şekilde ayarlarsanız iyi olur.
yaptım fakat mh değerlerinde bir değişiklik olmadı

Power Limit: 55
Fan Speed:72
Core Clock:-502
Memory Clock: +1284
Yapabilirsen bir de undervolt araştırıp uygularsan 49-50 derece arası sabit çalıştırırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…