RTX 3060 model tavsiyesi

Bütçe
4400TL
RTX 3060 Ti'de ilk ilk çıktığında 4900TL'e bulunulabiliyordu.
Aynen. 6000-7000 olacak diyor bazıları 3060 için. Yuh artık. Sanki nvidia'nın yerli tedarikcilerinin sözcüleri. 329 dolar 2280 tl ediyor. Hadi ithalat falan 3000 tl etse, 6000 tl satsa kart başına 3 bin tl kâr ediyor. Eğer 6000 tlden satarlarsa hiç üşünmem ticaret bakanlığına şikayet ederim.

Aynen. 6000-7000 olacak diyor bazıları 3060 için. Yuh artık. Sanki nvidia'nın yerli tedarikcilerinin sözcüleri. 329 dolar 2280 tl ediyor. Hadi ithalat falan 3000 tl etse, 6000 tl satsa kart başına 3 bin tl kâr ediyor. Eğer 6000 tlden satarlarsa hiç üşünmem ticaret bakanlığına şikayet ederim.
Hocam adam kendi elindeki kartı istediği fiyata satar diye biliyorum. İstersen ondan almayabilirsin. Kimse sizi o adamdan alın diye zorlamıyor.

Hocam adam kendi elindeki kartı istediği fiyata satar diye biliyorum. İstersen ondan almayabilirsin. Kimse sizi o adamdan alın diye zorlamıyor.
Fahiş fiyat yüzünden denetimler yapılıyor ve ceza kesiliyor. böyle bir hakkımız varsa neden kullanmayalım. Ayrıca nvidia'nın sitesinde 8 tane türkiye satıcısı gözüküyor yani bunlar bir nevi tekel olmuş ve bu niteliklerini istismar ederlerse nvidia'ya da şikayet etme hakkımız var sözleşmelerini sona erdirirler veya yeni sözleşme yaparken dikkate alınır. Gamegaraj stok oldukça uygun fiyattan satıyordu umarım yine devam eder.

Gamegaraj öteki satıcılar gibi faiş fiyattan satmadı stokdaki ürünlerini diğerlerinde rtx 3060 ti 5500 lira iken 5000 altında fiyatlandırma verdiler stoklu gelen ürünü 5k 6k vermezler diye düşünüyorum tabi oyuncular her zaman var madenciler belli bir süre inşallah beni yaniltmazlar

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı