RTX 3060 nasıl hala en popüler ekran kartı?

3060 ile 1080P'de 48-55 FPS alabilmesi upscaling olmadan, değil mi? Bildiğim kadarıyla DLSS quality ile çok akıcı bir şekilde oynayabilirsin o kartla. 1080P'de tabii. 2K'ya zorlamaya gerek yok en az 3070 lazım onun için.

Hocam ihlal yediğim için cevap veremedim kusura bakmayın upscaling nedir bilmiyorum açıklarsanız cevap verebilirim oyun değerlerini merak ediyorsanız onları yazabilirim oynadığım oyunlara göre.

Hocam ihlal yediğim için cevap veremedim kusura bakmayın upscaling nedir bilmiyorum açıklarsanız cevap verebilirim oyun değerlerini merak ediyorsanız onları yazabilirim oynadığım oyunlara göre.
Upscaling derken dlss'ten bahsediyorum

Anladım hocam cahilliği mi mazur görün peki sorunuz DLSS kapalıyken mi aldığım değerler yoksa kalite modunda aldığım değerler mi?

Dedim ki bahsettiğin 48-55 FPS DLSS kapalıyken aldığın FPS değeri, değil mi?

Yok hocam o Cyberpunk'ta RT ve grafikler fullken DLSS ile aldığım değerler genelde 58 60 arası ama çok kalabalık olan yerlerde bazen FPS 48'e kadar düşe biliyor

RT kapalıyken DLSS olmadan 70 75 oluyor her şey ultradayken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…