RTX 3060 NVIDIA DLSS Performansı

FSR nin aksine DLSS bir çok oyunda görüntü kalitesini artırıyor. Misal RDR 2 nin kendi köşe yumuşatmasını kullanırsanız tüm ayarlar ultra da olsa oyunda garip bir bulanıklık oluşuyor bunun yerine DLSS açınca oyunun dahili köşe yumuşatması kapanıyor ve çok daha güzel cam gibi bir görüntü elde ediyorsunuz. Yine bu kadar bariz bir fark olmasa da Cyberpunk da DLSS açınca oyunun bazı yerlerindeki titremeler kayboluyor, FSR 2.1 de ise oyun keyfini kaçıracak kadar fazla titremeler mevcut.

Özetle DLSS > FSR

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nedense bende tam tersi.FSR açtığım zaman çok net bir görüntü yakalarken DLSS'iaçtığımda net bir görüntü yakalayamıyorum.Ama sanal pikselleştirme konusunda DLSS çok çok önde.

Nedense bende tam tersi.FSR açtığım zaman çok net bir görüntü yakalarken DLSS'iaçtığımda net bir görüntü yakalayamıyorum.Ama sanal pikselleştirme konusunda DLSS çok çok önde.
Çünkü FSR image sharpening benzeri doğallıktan uzak aşırı yapay bir keskinleştirme sunuyor o yüzden daha net gibi geliyor.

Gereğinden fazla pahalı.

BLADE-6700XT / AMD Ryzen 7 5800X3D / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bu sistem daha ucuz ve daha performanslı pek iyi bi sistem olmamış.

RDR2'de DLSS'i performansa aldım ve görüntü fena değildi. Sonra kapattım ve arada pek fark yoktu. Tabii DLSS ciddi anlamda FPS'yi arttırdığından performansa çektim ve keskinliği fulledim. Şu an mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…