NVIDIA Reflex destekli klavye ve mouse kullanmadığınız sürece bir etkisi olmayacaktır. Bu özellik IO portlarına ekran kartından direkt olarak ulaşmanızı sağlan bir teknoloji. Açıkken ekran kartı bellek ve IO arasında geçişler olur. Takviyelide Valorant gibi oyunlarda işlemci desteğide araya girer.
NVIDIA Reflex destekli klavye ve mouse kullanmadığınız sürece bir etkisi olmayacaktır. Bu özellik IO portlarına ekran kartından direkt olarak ulaşmanızı sağlan bir teknoloji. Açıkken ekran kartı bellek ve IO arasında geçişler olur. Takviyelide Valorant gibi oyunlarda işlemci desteğide araya girer.
Mouse ile ekran kartı arasındaki nanosaniyelik farklar oluşturmak için var bu teknoloji. Her ne ayar yaparsanız yapın bu farkı zaten hissetmeyeceksiniz. Rekabetçi oyunlarda bu kadar hassasiyete sahip bir insan yoktur diye düşünüyorum. 0.100ms de mouse tepkisi alırken 0.80ms tepkime süresi alabilirsiniz.
Desteklemiyor. Hiçbir etkisi olmaz. Açıktada kapalıda da aynı çalışacak. Ekran kartı fareyi reflex device olarak algılamayacağı için bu özelliğin etkisi olmayacak.
Desteklemiyor. Hiçbir etkisi olmaz. Açıktada kapalıda da aynı çalışacak. Ekran kartı fareyi reflex device olarak algılamayacağı için bu özelliğin etkisi olmayacak.
Evet ne monitör ne mouse desteklemiyormuş şimdi o zaman kapayacağım ancak merak ettiğimden tam anlayamadım. Yani açık olsa da benim donanımlarım desteklemediği için kapalı olarak mı sayılacak yani herhangi bir donanıma etkisi olmayacak mı?