RTX 3060 OBS Studio kalitesiz görüntü kaydı

Roket adam

Hectopat
Daha fazla  
GTX 1660 ile adam benden daha iyi görüntü alıyor. Ben RTX 3060 kullanıyorum ama kaliteli oyun videosu alamıyorum YouTube'da BeamNG. Drive içeriği üretiyorum. Bana yardımcı olabilecek var mı? Video bit hızını 51000 Kbps'ye getiyorum maksimum kalitede video çekiyorum ama rakiplerim benden daha kaliteli video çekiyor sebebi ne olabilir? 1920x1080 video çekip Premiere Pro ile 2K render alıyorum sistemim MSI RTX 3060 Ryzen 5 5600X 32 GB 3200 MHz RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamadım, örneğin YouTube'da nasıl sizden daha kaliteli olduğunu düşündünüz? Çözünürlük mü yoksa başka bir şey mi, renk canlılık mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İki videoya baktığım zaman aradaki farkı bayaa anlıyorum. benim çektiğim daha kalitesiz bir görüntü renk değil anlatmak istediğim şey kalite daha canlı olması ama bende olmuyor adamda gtx 1660 var bende rtx 3060 ama nerede hata yapıyorum bilmiyorum
İki videoya baktığım zaman aradaki farkı bayaa anlıyorum. benim çektiğim daha kalitesiz bir görüntü renk değil anlatmak istediğim şey kalite daha canlı olması ama bende olmuyor adamda gtx 1660 var bende rtx 3060 ama nerede hata yapıyorum bilmiyorum
Buradan youtube kanal linki paylaşsam sorun olurmu bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı