A Adriel Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #1 RAM 16 SSD veya HDD modeli 500gb Ekran kartı Rtx 3060 Anakart Bmh450 İşlemci AMD ryzen 5 5500 Pek crash yemezdim oyundan çıkarken yedim. Nedense ilk kez oluyor sanırım oyunda normal mi bu?
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.793 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #2 Adriel dedi: Pek crash yemezdim oyundan çıkarken yedim. Nedense ilk kez oluyor sanırım oyunda normal mi bu? Genişletmek için tıkla... Arada bir olabilir hocam 1 kezden fazla olmadıysa problem etmeyin. Artı 0 Eksi
Adriel dedi: Pek crash yemezdim oyundan çıkarken yedim. Nedense ilk kez oluyor sanırım oyunda normal mi bu? Genişletmek için tıkla... Arada bir olabilir hocam 1 kezden fazla olmadıysa problem etmeyin.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.884 Çözümler 37 Yer 東京 2 Nisan 2024 #3 Adriel dedi: Pek crash yemezdim oyundan çıkarken yedim. Nedense ilk kez oluyor sanırım oyunda normal mi bu? Genişletmek için tıkla... Arada sırada olabilecek şeyler pek kafana takmana gerek yok. Eğer sürekli devam ederse düşünürsün. 1 kereden bir şey olmaz. Artı 0 Eksi
Adriel dedi: Pek crash yemezdim oyundan çıkarken yedim. Nedense ilk kez oluyor sanırım oyunda normal mi bu? Genişletmek için tıkla... Arada sırada olabilecek şeyler pek kafana takmana gerek yok. Eğer sürekli devam ederse düşünürsün. 1 kereden bir şey olmaz.
KS KS A Adriel Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #4 Rowaulf dedi: Arada bir olabilir hocam 1 kezden fazla olmadıysa problem etmeyin. Genişletmek için tıkla... Değerli vaktinizi bana ayırdığınız teşekkür ederim hocam arasmaras dedi: Arada sırada olabilecek şeyler pek kafana takmana gerek yok. Eğer sürekli devam ederse düşünürsün. 1 kereden bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Değerli vaktinizi bana ayırdığınız için teşekkür ederim hocam Artı 0 Eksi
Rowaulf dedi: Arada bir olabilir hocam 1 kezden fazla olmadıysa problem etmeyin. Genişletmek için tıkla... Değerli vaktinizi bana ayırdığınız teşekkür ederim hocam arasmaras dedi: Arada sırada olabilecek şeyler pek kafana takmana gerek yok. Eğer sürekli devam ederse düşünürsün. 1 kereden bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Değerli vaktinizi bana ayırdığınız için teşekkür ederim hocam
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.793 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #5 Adriel dedi: Değerli vaktinizi bana ayırdığınız teşekkür ederim hocam Değerli vaktinizi bana ayırdığınız için teşekkür ederim hocam Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi günler dilerim. Artı 0 Eksi
Adriel dedi: Değerli vaktinizi bana ayırdığınız teşekkür ederim hocam Değerli vaktinizi bana ayırdığınız için teşekkür ederim hocam Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi günler dilerim.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.884 Çözümler 37 Yer 東京 2 Nisan 2024 #6 Adriel dedi: Değerli vaktinizi bana ayırdığınız teşekkür ederim hocam Değerli vaktinizi bana ayırdığınız için teşekkür ederim hocam Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok brom Artı 0 Eksi
Adriel dedi: Değerli vaktinizi bana ayırdığınız teşekkür ederim hocam Değerli vaktinizi bana ayırdığınız için teşekkür ederim hocam Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok brom