RTX 3060 oyunlarda drop giriyor

Blackaltun

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi acaba verimli performans alabiliyor muyum diye sorguluyorum sürekli kendimi.
Farklı sosyal medya platformlarında toplama bilgisayarlar ile GTX1650 ile 400 FPS alan bilgisayarlar ile benim GeForce 3060 ekran kartımı kıyasladığımda kendimi çıkmazda buluyorum.

İşletim sistemi: Windows 10 Pro.
İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 3.6 GHz.
RAM: Goodram ırdm Pro DDR4 16 GB (2x8GB) DDR4 3600MHz.
SSD: Kingston NV2 snv2s/500G 500GB 3500/2100 M.2
Ekran kartı: PNY GeForce RTX 3060 8 GB verto Dual fan 128 bit DX12.

CS2 de FPS değerlim Dust 2 haritasında seçkin modda oynarken 150-170 iken bir anda 70-90'lara kadar drop girebiliyor rekabetçi oyunlar artık kabusum oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam sıcaklık degerleri nasıl.

Öncelikle değerlerin normal değil.Ben olsam öncelikle bios güncelleyip Windows 10 home kurardım kurulum sırasında internetin kapalı olsun öncesinde USB ye anakartın chipset driverını ve ekran kartı sürüsünü sitesinden indir i. PC açılır açılmaz chipset driverını ve ekran kartı sürrücüsünü kur.Windows update güncellemelerini yap.cs yi tekrar dene .

Hocam söylediğiniz bazı terimleri anlamamış olsam da araştırıp deneyeceğim.

Güncellemeleri tam mı sistemin.

Evet, güncellemelerin hepsi yüklü.

Hocam dediklerinizi harfiyen yaptım artık eskisi gibi drop yok girse de 70-80'e kadar düşmüyor Max aldığım FPS 230'a yükseldi.

Son düzenleme:

Hocam güncelleme eksikligi var sıksık yap önemli onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…