Albbertuss Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #1 Yukarıdaki ekran kartlarından hangisi daha iyi belirtirseniz sevinirim. Hangisinin soğutması daha iyi?
Yukarıdaki ekran kartlarından hangisi daha iyi belirtirseniz sevinirim. Hangisinin soğutması daha iyi?
K KoltuktakiElektarlar Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.478 Makaleler 2 30 Mart 2021 #2 Albbertuss dedi: Yukarıdaki ekran kartlarından hangisi daha iyi belirtirseniz sevinirim. Hangisinin soğutması daha iyi? Genişletmek için tıkla... Palit Dual biraz daha iyi ve şık ama onun dışında çok fark olmaz. Hangisi daha ucuz?
Albbertuss dedi: Yukarıdaki ekran kartlarından hangisi daha iyi belirtirseniz sevinirim. Hangisinin soğutması daha iyi? Genişletmek için tıkla... Palit Dual biraz daha iyi ve şık ama onun dışında çok fark olmaz. Hangisi daha ucuz?
Albbertuss Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #3 KoltuktakiElektarlar dedi: Palit Dual biraz daha şık. Genişletmek için tıkla... Ben şıklığa değil soğutmaya bakıyorum.
KoltuktakiElektarlar dedi: Palit Dual biraz daha şık. Genişletmek için tıkla... Ben şıklığa değil soğutmaya bakıyorum.
K KoltuktakiElektarlar Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.478 Makaleler 2 30 Mart 2021 #4 Albbertuss dedi: Ben şıklığa değil soğutmaya bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Şimdi ekledim önceki mesaja. Çok fark olmaz. Görünüş önemli değilse ucuz olanı alın.
Albbertuss dedi: Ben şıklığa değil soğutmaya bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Şimdi ekledim önceki mesaja. Çok fark olmaz. Görünüş önemli değilse ucuz olanı alın.
iyimisinDAYI Decipat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.287 Makaleler 4 Çözümler 1 30 Mart 2021 #5 Hangisi ucuzsa. Ama konuya gelecek olursak Palit yani soğutması daha iyi.
J JDJSI Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 1.281 Makaleler 1 Çözümler 4 30 Mart 2021 #6 Albbertuss dedi: Ben şıklığa değil soğutmaya bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Hangisi ucuz ise onu alın.
Albbertuss dedi: Ben şıklığa değil soğutmaya bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Hangisi ucuz ise onu alın.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.641 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #7 Aşırı ısınan bir seri değil. Ti versiyonunda da aynı durum geçerliydi. Palit, önceliğimdedir.
Albbertuss Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #8 alihanvardertyok dedi: Aşırı ısınan bir seri değil. Ti versiyonunda da aynı durum geçerliydi. Palit, önceliğimdedir. Genişletmek için tıkla... Peki Dual ile OC farkı nedir?
alihanvardertyok dedi: Aşırı ısınan bir seri değil. Ti versiyonunda da aynı durum geçerliydi. Palit, önceliğimdedir. Genişletmek için tıkla... Peki Dual ile OC farkı nedir?
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.641 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #9 Albbertuss dedi: Peki, Dual ile OC farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Temelde kartın yapısı aynı. Sadece fabrika çıkışlı olarak göstermelik bir OC yapmışlar ve bunu da kartın adına eklemişler. Teoride böyle durmasına rağmen pratikte büyük fark yaratacak bir durum söz konusu değil.
Albbertuss dedi: Peki, Dual ile OC farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Temelde kartın yapısı aynı. Sadece fabrika çıkışlı olarak göstermelik bir OC yapmışlar ve bunu da kartın adına eklemişler. Teoride böyle durmasına rağmen pratikte büyük fark yaratacak bir durum söz konusu değil.