RTX 3060 PC iyi mi?

alquo

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ekonomik darboğazdan dolayı sarı siteden PC aldım. 2021/09 üretimli.

RTX 3060
i7 11.nesil
16 GB RAM
Samsung M.2 SSD, 1 TB HDD

Sizce iyi mi? 20k verdim. MSI Stealth 15m

Sizce cihazı nasıl test edebilirim ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ekonomik darboğazdan dolayı sarı siteden PC aldım. 2021/09 üretimli.

RTX 3060.
i7 11.nesil
16 GB RAM.
Samsung M.2 SSD, 1 TB HDD.

Sizce iyi mi? 20k verdim. MSI Stealth 15m.

Sizce cihazı nasıl test edebilirim ne yapabilirim?

Ölü soket 2. el sıfır fiyatına 2. el sistem almışsın(laptopmuş) aldıktan sonra konuyu açmanın bir anlamı yok bize hayırlı olsun demek duser. Test olarak da CPU-Z ve FurMark testi yapabilirsin.

Hocam pc mi laptopmu beynim yandıda.
Laptop üstat hep unutuyorum şunu ya

Ölü soket 2. el sıfır fiyatına 2. el sistem almışsın(laptopmuş) aldıktan sonra konuyu açmanın bir anlamı yok bize hayırlı olsun demek duser. Test olarak da CPU-Z ve FurMark testi yapabilirsin.
Hocam nasıl sıfır fiyata Allah aşkına, laptopta yok bu fiyat kalpten götüreceksiniz

Laptop üstat hep unutuyorum şunu ya.

Hocam nasıl sıfır fiyata Allah aşkına, laptopta yok bu fiyat kalpten götüreceksiniz.

Masaüstü olarak konuştum, laptopsa kötü değil. Yine de 3 yaşındaki bir leptoba o parayı vermezdim ben, bütçe 25 falan yapılıp i5 13420H gibi modelli laptoplar kovalanabilirdi. CPU-Z ve FurMark sıcaklık değerleri nasıl?

Masaüstü olarak konuştum, laptopsa kötü değil. Yine de 3 yaşındaki bir leptoba o parayı vermezdim ben, bütçe 25 falan yapılıp i5 13420H gibi modelli laptoplar kovalanabilirdi. CPU-Z ve FurMark sıcaklık değerleri nasıl?
Hocam maalesef ekonomik darboğaz.

Değerler de şöyle. Arada 2 saat fark vardı sanırım. Pile güç tasarrufunda 3 saat falan dedi, normal kullanım 1.5-2. Klavyesi de yurtdışı.

Dosya Ekleri

• IMG-20250326-WA0013.jpg
    IMG-20250326-WA0013.jpg
    382,2 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG-20250326-WA0014.jpg
    IMG-20250326-WA0014.jpg
    377 KB · Görüntüleme: 26
Hocam maalesef ekonomik darboğaz.

Değerler de şöyle. Arada 2 saat fark vardı sanırım. Pile güç tasarrufunda 3 saat falan dedi, normal kullanım 1.5-2. klavyesi de yurt dışı.

Ekran kartı sıcaklığı güzel testi daha fazla yapmanın bir anlamı yok Core Temp ve CPU-Z adlı yazılımı indirip stress testine sokar mısın?

Ekran kartı sıcaklığı güzel testi daha fazla yapmanın bir anlamı yok Core Temp ve CPU-Z adlı yazılımı indirip stress testine sokar mısın?
Bana daha gelmedi. Gelince söyleyeceğim. Hocam eğer bir mağduriyet vs olursa ki hiç istemem maalesef o parayı zar zor biriktirdim arkasında duracağım başka param yok inşallah öyle bir sıkıntı olmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı