RTX 3060 PC nasıl?

Rioyumben

Kilopat
Elimde iPhone 11 128 GB 4 ay garantili içi açılmamış kılcal çizik bile olmayan cihaz bulunmakta. Alacağım masaüstü PC özellikleri ise:
i5 12. nesil işlemci.
ASUS RTX 3060 ekran kartı 12 GB.
16 GB 3600 MHz RAM.
170 Hz 24 inç Gigabyte marka monitör.
512 GB SSD.
G300s mouse.
Bloody B318 klavye.
Rampage 7.1 kulaklık.

Telefona ek üste 5.5k para vereceğim sizce mantıklı mı?
Ek olarak ürünü ocak ayında almış arkadaş.

Logitech G300s kronik sorunlu, aynı şekilde kulaklık da beş para etmez. Rampage ürünleri kalitesiz ve kalitesiz malzemelerden yapılmış oluyor. Hemen hemen sistem için 24-25 bin TL vermiş olacaksınız ve 3060'lı sistem alacaksınız. Kesinlikle değmez, o paraya AMD tarafından daha iyi sistem dizilebilir.

Telefonun değerini bilmiyorum.

20 bin TL civarında.

Logitech G300s kronik sorunlu, aynı şekilde kulaklık da beş para etmez. Rampage ürünleri kalitesiz ve kalitesiz malzemelerden yapılmış oluyor. Hemen hemen sistem için 24-25 bin TL vermiş olacaksınız ve 3060'lı sistem alacaksınız. Kesinlikle değmez, o paraya AMD tarafından daha iyi sistem dizilebilir.

20 bin TL civarında.

Ama telefonun 4 ay garantisi kaldı. Değeri 20k olsa bile ikinci el olduğu için 14'ten fazlaya satılacağını düşünmüyorum.

Telefonun değerini bilmiyorum ama sistemin değeri maksimum 17k.

Cihaz ocak ayında 20k ya falan dizilmiş.

Ama telefonun 4 ay garantisi kaldı. Değeri 20k olsa bile ikinci el olduğu için 14'ten fazlaya satılacağını düşünmüyorum.

Cihaz ocak ayında 20k ya falan dizilmiş.

Ben size dizeyim şimdi onu.
Aldığı monitör o zamanlar 3800TL idi.
Klavye ve faresi çöp ama onlarında 1K sayalım hadi.
Sıfırı 20k tuttu şu an ve sen 2. eline 30k ya yakın vereceksin.

Ben size dizeyim şimdi onu.
Aldığı monitör o zamanlar 3800TL idi.
Klavye ve faresi çöp ama onlarında 1K sayalım hadi.
Sıfırı 20k tuttu şu an ve sen 2. eline 30k ya yakın vereceksin.

Ama hocam ben telefon + 5 k. Telefonun 4 ay garantisi kaldı. Masaüstünün ise 22 ay garantisi var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı