RTX 3060 R5 3600X sistem Valorant kaç FPS alır?

Normal hocam sistem kendini zorlamıyor böyle iyi bir dalgalanma ekranda yırtılma donma yoksa (muhtemelen yoktur) sorun yok hocam iyi oyunlar dilerim.o
Sorun yok hocam böyle olması emin olun daha iyi sistem uzun süreli Full performansta çalışmıyor yeterli FPS veriyor uzun ömürlü olur tekrardan iyi oyunlar ve iyi günler dilerim hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam çok rahatsız ettim kusura bakmayın bu videoda valoranttaki fps değerlerine bakın bunlara baktıkça benim pc bozuk gibi geliyor

Sorun yok hocam böyle olması emin olun daha iyi sistem uzun süreli Full performansta çalışmıyor yeterli FPS veriyor uzun ömürlü olur tekrardan iyi oyunlar ve iyi günler dilerim hocam.
hocam bide bende çoğu ayar en iyi performansta güç ayarı falan herşey performansta işlemci de 4.20 ghz sabit

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam çok rahatsız ettim kusura bakmayın bu videoda Valorant'taki FPS değerlerine bakın bunlara baktıkça benim PC bozuk gibi geliyor.

Hocam bir de bende çoğu ayar en iyi performansta güç ayarı falan her şey performansta işlemci de 4.20 GHz sabit.

Hocam arada işlemci farkı var oradaki işlemci R5 5600e denk. Ne rahatsızlığı hocam istediğinizi sorun sizin PC bozuk değil Valorant işlemci odaklı oyun o yüzden normal sistem kendini zorlamıyor isinmiyor ise cok kafaya takmaya gerek yok.

Hocam arada işlemci farkı var oradaki işlemci R5 5600e denk. Ne rahatsızlığı hocam istediğinizi sorun sizin PC bozuk değil Valorant işlemci odaklı oyun o yüzden normal sistem kendini zorlamıyor isinmiyor ise cok kafaya takmaya gerek yok.
teşekkürler hocam

peki r5 5600X gecince fps degerlerim artar mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı