RTX 3060 R5 5500 sistem daha kaç yıl gider?

1080p de ömrü uzun olur. Temiz 5 yıl ve artısı var bence. Bu en son çıkan Indiana Jones and the Great Circle gibi sistemi zorlayan birkaç oyuna denk geleceksin. Arkadaşa katılıyorum bence RAM'i yükselt. Minimum 2060 önerilen 3080 yazmışlar sistem gereksinimine :)
Onları oynamam zaten. Ben rdrciyim

Levent pekcanın bir lafı vardır RAM'in azı çoğu olmaz hocam şansınız varsa alın.
https://www.hepsiburada.com/corsair...z-ddr4-ram-cmw32gx4m2d3600c18-pm-HB00000SUORI İyimidir?

Onları oynamam zaten. Ben RDR'ciyim

Hocam her oyun bir yerden sonra sıkıyor. Sistemin güzel. Yeni çıkan oyunlar UE5 grafik motoru kullandıkları için biraz oyunlar büyük grafik paketi gibi geliyor. Açık dünya oyunlarında böyle bir durum ile karşılaşacaksın:)mesela Stalker 2 160 GB.

Hocam her oyun bir yerden sonra sıkıyor. Sistemin güzel. Yeni çıkan oyunlar UE5 grafik motoru kullandıkları için biraz oyunlar büyük grafik paketi gibi geliyor. Açık dünya oyunlarında böyle bir durum ile karşılaşacaksın:)mesela Stalker 2 160 GB.
Son çıkan oyunları alan birisi değilim zaten, hem call of dutyler gelecek gamepasse, mw3ü denedim bal gibi 80 fps üstü aldım yüksek grafiklerde. Sadece milletin işlemcime demediği şey kalmadı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı