RTX 3060 R5 5600 sistem nasıl?

Yani, 28 bin 3060lı bilgisayara vermek için çok para saçmak için uğraşmanız lazım. Hazır bilgisayar almayı düşündünüz mü?
Gerçekten katılıyorum. 28000 tl ye 4060 + ryzen 5 7500 F sistem bulunabilir.

Yani ailem internetten almak istemiyo diyim kısaca vatan mediamarkt ve teknosadan toplayabilirim
Bu olayı masanın üzerinde 20tl ve 50 tl görüp 20 tl yi almak gibi düşünebilirsiniz. Şuan boşuna çok para veriyorsunuz.

Yani ailem internetten almak istemiyo diyim kısaca vatan mediamarkt ve teknosadan toplayabilirim

Neleri değiştirmeliyim mesela
Hocam direkt sisteminiz 28000 tl yi haketmiyor.

Neleri değiştirmeliyim mesela
Hocam toplama olarak tavsiye veremeyeceğim eskisi kadar yakından takip edemiyorum ama arkadaşım dün 4070Ti'lı PC topladı 35K'ya. 30K'ya 4060Ti'lı sistemler toplanılabilir gibi eğer sadece kasaya o kadar para veririm diyorsanız. R5 5600 RTX 3060 sistemleri 16-17K'ya satıyorlardı en son ne yaptılar bilmiyorumda. Sistem önerecek dostlar illa vardır ben sadece o kadar para vermeye gerek yok dedim öyle sisteme.

Bu olayı masanın üzerinde 20tl ve 50 tl görüp 20 tl yi almak gibi düşünebilirsiniz. Şuan boşuna çok para veriyorsunuz.

Hocam bu saydığım 3 mağazadan yani canlı olarak alabilceğim bi hazır sistem öneriniz varmı

Bende daha uyguna almak isterim çok bilgim yok ailemide maddi yönden zorlamak istemiyorum öneriniz varsa önerinize açığım her zaman

Sizin için mağaza sistemlerine bir bakayım.

Sistemin fiyati ne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…