RTX 3060 - R5 5600 sistemde Forza 5 yüksek ayarlarda grafikler kötü gözüküyor

İşletim sistemi
Windows 10

Lugh Tuatha De

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
Asus rtx 3060 o12g dual
İşlemci
Ryzen 5 5600
Arkadaşlar RTX 3060 O12g Dual ve Ryzen 5 5600 işlemcim olan bir sisteme sahibim, bugün Forza 5 aldım ve oynarken ayarların hepsi maksimum olmasına rağmen uzakta olan ağaçlar, çimenler gibi şeylerin pixellerini sayabiliyorum. Ray Tracing Ultra fakat ayarlarda DLSS gibi bazı özellikler yok, bulamadım. Sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende Rx6600 var bende de aynı sorunlar oluyor. Tam olarak ne ile ilgili bilmiyorum ama çok sinir bozucu oluyor. Optimizasyon ile alakası var mı bilmem ama Forza 4'te böyle sorunlar yaşamadım.

Hocam bende RX6600 var bende de aynı sorunlar oluyor. Tam olarak ne ile ilgili bilmiyorum ama çok sinir bozucu oluyor. Optimizasyon ile alakası var mı bilmem ama Forza 4'te böyle sorunlar yaşamadım.

Hocam bende de ASUS'un RX6600 sistemi var. Aynı sorun bende de var biraz araştırdım ve sorunun Low Draw distance adında bir sorun olduğunu fark ettim. AMD'ye yazdım satın aldığım mağazaya yazdım fakat bir çözüm bulamadılar. Normalde bütün oyunlarda 1080p oynuyorum 2K çekince birazcık olsun düzeliyor istersen öyle yap ama alışmak lazım çözümü yok gibi duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı