Vatan Kart diyor ama olduğunu sanmıyorum :/ Başka birkaç öneri verme imkanınız var mı müsaitseniz?
Belki bu olabilir. Siyah versiyonu ile aynı kalitedeyse idare eder.
Vatan Kart diyor ama olduğunu sanmıyorum :/ Başka birkaç öneri verme imkanınız var mı müsaitseniz?
Yani eğer kablodan yapıyorsa bir sıkıntı olmaması gerek.Vatan Kart diyor ama olduğunu sanmıyorum :/ Başka birkaç öneri verme imkanınız var mı müsaitseniz?
Ya hocam bu kapalıyken bile gelen CW sesi eğer kablodansa, acele etmeme gerek var mı PSU değişimine? Yani indirim yakalayacak kadar bekleyebilir miyim diye düşünüyorum.
@yusuf7878
Anladım hocam. Öneriler için teşekkür ederim ^^ Hepsini not aldım, çok geciktirmem ama eğer kablodaysa sorun kasa almayı düşünüyorum. Olmadı o attığınız Vento kasa + PSU da alabilirim.Belki bu olabilir. Başka seçenekte kalmadı. Toltalde şunlar var:MSI MAG A550BN 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG A550BN 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A550BN 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Eki Görüntüle 2567128
Yani eğer kablodan yapıyorsa bir sıkıntı olmaması gerek.
Vatan Bilgisayar sitesine üye olunca Vatan Kart üyesi sayılıyorsun.Vatan Kart diyor ama olduğunu sanmıyorum :/ Başka birkaç öneri verme imkanınız var mı müsaitseniz?
Öyleyse iyiymis. Ya hocam PSU'nun nasıl sağlam olduğunu test etmeyi bilsem, deneyeceğim ama bilmiyorum. Stres testinde falan kapanmıyor Power testinde ama stabil mi, bilmiyorum.Vatan Bilgisayar sitesine üye olunca Vatan Kart üyesi sayılıyorsun.
OCCT power testi yapabilirsin hocam. Voltaj değerleri fikir verir.Öyleyse iyiymis. Ya hocam PSU'nun nasıl sağlam olduğunu test etmeyi bilsem, deneyeceğim ama bilmiyorum. Stres testinde falan kapanmıyor Power testinde ama stabil mi, bilmiyorum.
Kaç dakika yapayım?OCCT power testi yapabilirsin hocam. Voltaj değerleri fikir verir.
Birkaç dakika yeterli. Test sırasında voltaj değerlerinin fotoğrafını alman lazım. 12v 5v 3.3v.Kaç dakika yapayım?
Birkaç dakika yeterli. Test sırasında voltaj değerlerinin fotoğrafını alman lazım. 12v 5v 3.3v.
Power testi değil mi bu? Ayrıca test sırasındaki fotoğraf değil mi?Eki Görüntüle 2567272
3 dakika yaptım.