RTX 3060 - R5 5600H laptop CS:GO'da düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

Fashinator12

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı
NVIDIA GeForce RTX 3060 Laptop
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600h
Lenovo Ideapad Gaming 3 82K200K0Tx laptopum var. CS:GO oynarken 1280x960 4:3de en düşük ayarlarda + nihai performans + NVIDIA ayarları gibi bildiğim her türlü şeyi yaptığım halde bazen vs ortamında FPS'im 180'lere düşüyor(her vsde değil). Acaba CS ile mi alakalı diye Witcher 3'e baktım Ultra ayarlarda 70-85 FPS arası gidip geliyordu. Bu değerler normal mi?

O kadar düşüğe çekince bir şey değişmiyor, CPU kullanımı biraz daha artıyor GPU kullanımı azalıyor. Performansta bir değişiklik hayır, zaten işlemcin 5600H için ortalama bir değer Valorant CPU based bir oyun. Witcher'daki değerinde iyi.
Tamamdır anladım peki düşüğe çekince değişmemesinin sebebi CPU'mun GPU'ma göre daha kötü olması mı? Bu arada Valorant değil de CS:GO demiştim, Valorant'ta en yüksek ayarlarda vsde 160 170 alıyorum ama en düşük ayarlarda da aynı fps.

Tamamdır anladım peki düşüğe çekince değişmemesinin sebebi CPU'mun GPU'ma göre daha kötü olması mı? Bu arada Valorant değil de CS:GO demiştim, Valorant'ta en yüksek ayarlarda vsde 160 170 alıyorum ama en düşük ayarlarda da aynı FPS.

Birnevi evet, işlemci fazla güçlü denemez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı