Q Qwains Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 616 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #21 whoknowswho dedi: Ryzen7 4800H 1660 Ti 16 GB RAM ile ben de 100-120 civarları alıyorum. Sanırım benimki de az. Takipteyim çoğu şeyi denedim. Genişletmek için tıkla... Mağduruz hocam.
whoknowswho dedi: Ryzen7 4800H 1660 Ti 16 GB RAM ile ben de 100-120 civarları alıyorum. Sanırım benimki de az. Takipteyim çoğu şeyi denedim. Genişletmek için tıkla... Mağduruz hocam.
DJ Dikkatt Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 646 Çözümler 1 22 Ekim 2022 #22 Qwains dedi: Mağduruz hocam. Genişletmek için tıkla... Bende mağdurum maalesef.
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #23 Qwains dedi: Ekran kartının sürücüsünü NVIDIA Experience'tan indirdim. Genişletmek için tıkla... Driver Booster kullanıyorsanız silin. Ayrıca MSConfig'den önyükleme-gelişmiş seçenekler kısmının fotoğrafını atar mısınız?
Qwains dedi: Ekran kartının sürücüsünü NVIDIA Experience'tan indirdim. Genişletmek için tıkla... Driver Booster kullanıyorsanız silin. Ayrıca MSConfig'den önyükleme-gelişmiş seçenekler kısmının fotoğrafını atar mısınız?
Q Qwains Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 616 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #24 Buyur reis. yapiz dedi: Driver Booster kullanıyorsanız silin. Ayrıca MSConfig'den önyükleme-gelişmiş seçenekler kısmının fotoğrafını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... yapiz dedi: Driver Booster kullanıyorsanız silin. Ayrıca MSConfig'den önyükleme-gelişmiş seçenekler kısmının fotoğrafını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Driver Booster'ı sildim.
Buyur reis. yapiz dedi: Driver Booster kullanıyorsanız silin. Ayrıca MSConfig'den önyükleme-gelişmiş seçenekler kısmının fotoğrafını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... yapiz dedi: Driver Booster kullanıyorsanız silin. Ayrıca MSConfig'den önyükleme-gelişmiş seçenekler kısmının fotoğrafını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Driver Booster'ı sildim.
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #25 Qwains dedi: Buyur reis. Eki Görüntüle 1551064 Driver Booster'ı sildim. Genişletmek için tıkla... Tiki kapatıp, yeniden başlatıp dener misiniz?
Qwains dedi: Buyur reis. Eki Görüntüle 1551064 Driver Booster'ı sildim. Genişletmek için tıkla... Tiki kapatıp, yeniden başlatıp dener misiniz?
Q Qwains Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 616 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #26 Deneyeyim. FPS değerlerim hala aynı hocam. Son düzenleme: 22 Ekim 2022
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #27 Qwains dedi: Deneyeyim. FPS değerlerim hala aynı hocam. Genişletmek için tıkla... Tikin kapalı halinde işlemci sayısı kaç gözüküyor?
Qwains dedi: Deneyeyim. FPS değerlerim hala aynı hocam. Genişletmek için tıkla... Tikin kapalı halinde işlemci sayısı kaç gözüküyor?
Q Qwains Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 616 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #28 Qwains dedi: Deneyeyim. FPS değerlerim hala aynı hocam. Genişletmek için tıkla... Hatta bir tık düştü. yapiz dedi: Tikin kapalı halinde işlemci sayısı kaç gözüküyor? Genişletmek için tıkla... 1
Qwains dedi: Deneyeyim. FPS değerlerim hala aynı hocam. Genişletmek için tıkla... Hatta bir tık düştü. yapiz dedi: Tikin kapalı halinde işlemci sayısı kaç gözüküyor? Genişletmek için tıkla... 1
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 23 Ekim 2022 #29 Qwains dedi: Buradaki arkadaşların yardımıyla düzelteceğiz inşallah. Eve gidince deneyeceğim fakat düzeleceğini pek sanmıyorum. Ekran kartı driverim ve Driver Booster'dan guncelledigim şeyler güncel versiyonda. Genişletmek için tıkla... Yanlış mı anladım Driver Booster mi kullandınız?
Qwains dedi: Buradaki arkadaşların yardımıyla düzelteceğiz inşallah. Eve gidince deneyeceğim fakat düzeleceğini pek sanmıyorum. Ekran kartı driverim ve Driver Booster'dan guncelledigim şeyler güncel versiyonda. Genişletmek için tıkla... Yanlış mı anladım Driver Booster mi kullandınız?
Q Qwains Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 616 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #30 Singua dedi: Yanlış mı anladım Driver Booster mi kullandınız? Genişletmek için tıkla... Evet Sanırım kullanmamam gerekiyormuş.
Singua dedi: Yanlış mı anladım Driver Booster mi kullandınız? Genişletmek için tıkla... Evet Sanırım kullanmamam gerekiyormuş.