S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 23 Ekim 2022 #31 Qwains dedi: Evet Sanırım kullanmamam gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Hocam zararlı girmiş olabilir yanlış sürücüler kurulmuş olabilir temiz kurulum yapın sürücüleri kendi sitesinden indirin lütfen.
Qwains dedi: Evet Sanırım kullanmamam gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Hocam zararlı girmiş olabilir yanlış sürücüler kurulmuş olabilir temiz kurulum yapın sürücüleri kendi sitesinden indirin lütfen.
Q Qwains Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 613 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #32 Singua dedi: Hocam zararlı girmiş olabilir yanlış sürücüler kurulmuş olabilir temiz kurulum yapın sürücüleri kendi sitesinden indirin lütfen. Genişletmek için tıkla... Sadece ekran kartı sürücüsünü NVIDIA'dan indirdim. Başka ne indirmeliyim. Bu ikisini indiriyorum. Burda yapmam gereken bişey var mı? Burda bi hata verdi ama anlayamadım. Son düzenleme: 23 Ekim 2022
Singua dedi: Hocam zararlı girmiş olabilir yanlış sürücüler kurulmuş olabilir temiz kurulum yapın sürücüleri kendi sitesinden indirin lütfen. Genişletmek için tıkla... Sadece ekran kartı sürücüsünü NVIDIA'dan indirdim. Başka ne indirmeliyim. Bu ikisini indiriyorum. Burda yapmam gereken bişey var mı? Burda bi hata verdi ama anlayamadım.
nicolatesIa Decapat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 381 Çözümler 1 Yer kalifornia abd Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #33 Qwains dedi: Bilgisayarda geçirdiğim zamanı genelde Valorant oynarak değerlendiriyorum FPS değerlerim mapten mape biraz farklılık gösteriyor fakat ortalama 140 150 FPS aliyorum. Bence sisteme göre düşük değerler herhangi bir ayar vs yapmam mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Geçen gün 3050 Ti R5 5600h 8 GB RAM ile Valorant deneyimledim ortalama 200-220 arası FPS alıyordu sizin değerler normal değil hocam.
Qwains dedi: Bilgisayarda geçirdiğim zamanı genelde Valorant oynarak değerlendiriyorum FPS değerlerim mapten mape biraz farklılık gösteriyor fakat ortalama 140 150 FPS aliyorum. Bence sisteme göre düşük değerler herhangi bir ayar vs yapmam mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Geçen gün 3050 Ti R5 5600h 8 GB RAM ile Valorant deneyimledim ortalama 200-220 arası FPS alıyordu sizin değerler normal değil hocam.
Q Qwains Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 613 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #34 Şu an buradaki driverları yüklüyorum. nicolatesIa dedi: Geçen gün 3050 Ti R5 5600h 8 GB RAM ile Valorant deneyimledim ortalama 200-220 arası FPS alıyordu sizin değerler normal değil hocam. Genişletmek için tıkla... Halletmeye çalışyıoruz bakalım. Bu da böyle bişey verdi. Son düzenleme: 23 Ekim 2022
Şu an buradaki driverları yüklüyorum. nicolatesIa dedi: Geçen gün 3050 Ti R5 5600h 8 GB RAM ile Valorant deneyimledim ortalama 200-220 arası FPS alıyordu sizin değerler normal değil hocam. Genişletmek için tıkla... Halletmeye çalışyıoruz bakalım. Bu da böyle bişey verdi.
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 23 Ekim 2022 #35 Qwains dedi: Şu an buradaki driverları yüklüyorum. Eki Görüntüle 1551450 Halletmeye çalışyıoruz bakalım. Bu da böyle bir şey verdi. Eki Görüntüle 1551465 Genişletmek için tıkla... Hocam tüm sürücüleri yükleyin ve Kaspersky ile tam tarama yapın.
Qwains dedi: Şu an buradaki driverları yüklüyorum. Eki Görüntüle 1551450 Halletmeye çalışyıoruz bakalım. Bu da böyle bir şey verdi. Eki Görüntüle 1551465 Genişletmek için tıkla... Hocam tüm sürücüleri yükleyin ve Kaspersky ile tam tarama yapın.
Q Qwains Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 613 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #36 Singua dedi: Hocam tüm sürücüleri yükleyin ve Kaspersky ile tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Yükledim ve kurdum şimdi de tarama yapacağım.
Singua dedi: Hocam tüm sürücüleri yükleyin ve Kaspersky ile tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Yükledim ve kurdum şimdi de tarama yapacağım.
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 23 Ekim 2022 #37 Qwains dedi: Yükledim ve kurdum şimdi de tarama yapacağım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam hadi hayırlısı.
Qwains dedi: Yükledim ve kurdum şimdi de tarama yapacağım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam hadi hayırlısı.
Q Qwains Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 613 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #38 Bu felan da varmış Singua dedi: Tamam hocam hadi hayırlısı. Genişletmek için tıkla... Kaspersky Cloud yükledim fakat giriş yapamadım. Son düzenleme: 23 Ekim 2022
Bu felan da varmış Singua dedi: Tamam hocam hadi hayırlısı. Genişletmek için tıkla... Kaspersky Cloud yükledim fakat giriş yapamadım.
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 23 Ekim 2022 #39 Qwains dedi: Bu felan da varmış Eki Görüntüle 1551618 Kaspersky Cloud yükledim fakat giriş yapamadım. Genişletmek için tıkla... Neden hocam ?
Qwains dedi: Bu felan da varmış Eki Görüntüle 1551618 Kaspersky Cloud yükledim fakat giriş yapamadım. Genişletmek için tıkla... Neden hocam ?
Q Qwains Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 613 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #40 Singua dedi: Neden hocam ? Genişletmek için tıkla... free yi yüklemeyi denedim de hesap a giriş yerinde hata veriyordu sürekli Şimdi BIOS'u güncelledim öyle denedim yine olmadı Valorant'ı sildim tekrar yüklüyorum bir deneyeyim bakalım.
Singua dedi: Neden hocam ? Genişletmek için tıkla... free yi yüklemeyi denedim de hesap a giriş yerinde hata veriyordu sürekli Şimdi BIOS'u güncelledim öyle denedim yine olmadı Valorant'ı sildim tekrar yüklüyorum bir deneyeyim bakalım.