S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 23 Ekim 2022 #61 Qwains dedi: Teşekkürler. Bu ana kartın driverları dışında indirmem gereken başka bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... hocam işlemci driverinizi de yüklemeniz gerekiyor https://www.amd.com/en/products/cpu/amd-ryzen-5-5600 Burada varsa yükleyin göremedim telefonda olduğumdan.
Qwains dedi: Teşekkürler. Bu ana kartın driverları dışında indirmem gereken başka bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... hocam işlemci driverinizi de yüklemeniz gerekiyor https://www.amd.com/en/products/cpu/amd-ryzen-5-5600 Burada varsa yükleyin göremedim telefonda olduğumdan.
Q Qwains Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 616 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #62 Biraz kurcaladım AMD Ryzen Master diye bi software buldum ama doğru mudur.
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 23 Ekim 2022 #63 Qwains dedi: Biraz kurcaladım AMD Ryzen Master diye bir software buldum ama doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet hocam onu da yükleyip deneyebilirsiniz. Geforce experience güncel mi bu arada ?
Qwains dedi: Biraz kurcaladım AMD Ryzen Master diye bir software buldum ama doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet hocam onu da yükleyip deneyebilirsiniz. Geforce experience güncel mi bu arada ?
Q Qwains Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 616 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #64 Böyle bir clienti var.
cekicek Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #65 Qwains dedi: Böyle bir Client'i var. Eki Görüntüle 1552135 Genişletmek için tıkla... Hocam Afterburner indirip oyun içi SS atar mısınız?
Qwains dedi: Böyle bir Client'i var. Eki Görüntüle 1552135 Genişletmek için tıkla... Hocam Afterburner indirip oyun içi SS atar mısınız?
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 23 Ekim 2022 #66 Qwains dedi: Böyle bir Client'i var. Eki Görüntüle 1552135 Genişletmek için tıkla... Yapılacak ayar yok gibi girin oyuna bakalım hocam arkadaşın dediği gibi MSI Afterburner yüklerseniz iyi olur.
Qwains dedi: Böyle bir Client'i var. Eki Görüntüle 1552135 Genişletmek için tıkla... Yapılacak ayar yok gibi girin oyuna bakalım hocam arkadaşın dediği gibi MSI Afterburner yüklerseniz iyi olur.
Q Qwains Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 616 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #67 Singua dedi: Evet hocam onu da yükleyip deneyebilirsiniz. Geforce experience güncel mi bu arada ? Genişletmek için tıkla... Evet. cekicek dedi: Hocam Afterburner indirip oyun içi SS atar mısınız? Genişletmek için tıkla... İndireceğim.
Singua dedi: Evet hocam onu da yükleyip deneyebilirsiniz. Geforce experience güncel mi bu arada ? Genişletmek için tıkla... Evet. cekicek dedi: Hocam Afterburner indirip oyun içi SS atar mısınız? Genişletmek için tıkla... İndireceğim.
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 23 Ekim 2022 #68 Qwains dedi: Evet. Eki Görüntüle 1552139 Genişletmek için tıkla... Tamamdır bekliyoruz hocam
Q Qwains Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 616 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #69 Singua dedi: Yapılacak ayar yok gibi girin oyuna bakalım hocam arkadaşın dediği gibi MSI Afterburner yüklerseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de Client'te optimizer mode falan vardı ya ondan dedim belki açılması gerekiyordur diye.
Singua dedi: Yapılacak ayar yok gibi girin oyuna bakalım hocam arkadaşın dediği gibi MSI Afterburner yüklerseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de Client'te optimizer mode falan vardı ya ondan dedim belki açılması gerekiyordur diye.
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 23 Ekim 2022 #70 Qwains dedi: Hocam bir de Client'te optimizer mode falan vardı ya ondan dedim belki açılması gerekiyordur diye. Genişletmek için tıkla... Sorunun devam ederse onu deneriz hocam normal ayarlarda şuan.
Qwains dedi: Hocam bir de Client'te optimizer mode falan vardı ya ondan dedim belki açılması gerekiyordur diye. Genişletmek için tıkla... Sorunun devam ederse onu deneriz hocam normal ayarlarda şuan.