En ucuz AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci özelliklerini incele, 7.225,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz NZXT PA-6B1BB-EU 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT PA-6B1BB-EU 650 W Power Supply özelliklerini incele, 2.412,86 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci özelliklerini incele, 7.225,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz NZXT PA-6B1BB-EU 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT PA-6B1BB-EU 650 W Power Supply özelliklerini incele, 2.412,86 TL'den başlayan fırsatları yakala!
ellerine sağlık bu attığına da bir bakacağım da ekran kartını ileride değişmeyi düşünüyorum daha doğrusu bu ekran kartını kardeşime verip kendime yenisini almayı düşünüyorum diye böyle tuttum sistemi ve nvidia tercihimdir ya ve attıklarını topladım da 30'u geçiyor + benim sıvı soğutmamı da çıkarmış olduk aklıma tam yatmadı gibi emin olamadım
Ellerine sağlık bu attığına da bir bakacağım da ekran kartını ileride değişmeyi düşünüyorum daha doğrusu bu ekran kartını kardeşime verip kendime yenisini almayı düşünüyorum diye böyle tuttum sistemi ve NVIDIA tercihimdir ya ve attıklarını topladım da 30'u geçiyor + benim sıvı soğutmamı da çıkarmış olduk aklıma tam yatmadı gibi emin olamadım.