RTX 3060 R7-5700 PUBG açınca donuyor

hawdyx

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar önceden böyle bir sorun yoktu fakat şimdi PUBG'ye girdiğimde 2-3 el sonra PC'ye kasma giriyor ve donuyor değerlere baktığımda bellek %100 kullanılıyor.
Sistemim.
RTX 3060 AMD Ryzen 7 5700G ve anakartımda ASUS Prime B450M-A II 32 GB RAM'im var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece o oyunda mı, ısı değerlerine baktın mı? Oyun donuyor dediğin, alt-f4 mü gerekiyor yoksa sistem mi kilit?

Sadece o oyunda mı, ısı değerlerine baktın mı? Oyun donuyor dediğin, alt-f4 mü gerekiyor yoksa sistem mi kilit?
ısı değerlerine bakamadım pc çünkü çok kasıyor bide oyun donmasından ziyade pc donuyor fişi çekip takıp açıyorum

ısı değerlerine bakamadım pc çünkü çok kasıyor bide oyun donmasından ziyade pc donuyor fişi çekip takıp açıyorum
Isıya bak bir şekilde ve başka oyunlar dene. Cinebench 23 ve furmark testleri yap bak bakalım çökme ısınma ne durumda.

hocam düzeldi galiba bunu tikleyince çünkü sürekli yüzde artıyordu şuanda artmıyor %30 civarlarında

Dostlar düzelmemiş maalesef degerleri cektim

Sadece PUBG'demi yapıyor kardeşim?
evet

Isıya bak bir şekilde ve başka oyunlar dene. Cinebench 23 ve furmark testleri yap bak bakalım çökme ısınma ne durumda.
hocam cinebench testinde multi core 13402 single core 1476 bide multi core tesr yaparken sıcaklık 95i gördü baya bi kastı pc

Dosya Ekleri

• tecno.png
    1,3 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Bilgisayar kasar amaç o zaten. Önemli olan çökmemesi.

Ram nasıl bu kadar kullanır ama. Sadece pug mu yapıyor, herkes soruyor bi cevap ver buna. Bir de task managerdan rami neler kullanıyor onu göster.

Bilgisayar kasar amaç o zaten. Önemli olan çökmemesi.

Ram nasıl bu kadar kullanır ama. Sadece pug mu yapıyor, herkes soruyor bi cevap ver buna. Bir de task managerdan rami neler kullanıyor onu göster.
hocam diğer oyunlara girdim yok böyle bi sıkıntı ama pubgde biraz oynadıktan sonra ram git gide artıyor ve %99 oluyor

hocam diğer oyunlara girdim yok böyle bi sıkıntı ama pubgde biraz oynadıktan sonra ram git gide artıyor ve %99 oluyor
Silip yükledin mi tekrar? Yani sadece oyuna ilişkinse ve alet testlerde çökmüyorsa, suç oyunundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…