Gyegejwu Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 412 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #21 MSI Kombustor Scores MSI Kombustor benchmark scores database - OpenGL / Vulkan gpuscore.top Bu MSI performansı.
MSI Kombustor Scores MSI Kombustor benchmark scores database - OpenGL / Vulkan gpuscore.top Bu MSI performansı.
Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.055 Makaleler 4 Çözümler 25 6 Mayıs 2022 #22 Gyegejwu dedi: Hocam başka forumdan baktım Dual anlamına geliyormuş. Peki bu FPS değerinin düşüklüğünün sebebi nedir? O kadar para verdik bari tam performansla oynayalım Genişletmek için tıkla... Maalesef fikrim yok. Isı değerlerine baktınız mı bu arada? Ayrıca konuya öyle çok hakim biri değilim, sosyalden biri yardımcı olamazsa servisle konuşun. 14 günü geçmediyse iade şansınız da olur.
Gyegejwu dedi: Hocam başka forumdan baktım Dual anlamına geliyormuş. Peki bu FPS değerinin düşüklüğünün sebebi nedir? O kadar para verdik bari tam performansla oynayalım Genişletmek için tıkla... Maalesef fikrim yok. Isı değerlerine baktınız mı bu arada? Ayrıca konuya öyle çok hakim biri değilim, sosyalden biri yardımcı olamazsa servisle konuşun. 14 günü geçmediyse iade şansınız da olur.
Gyegejwu Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 412 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #23 Arkadaşlar sorunu anladım BIOS güncellemesini yapmamısım şu anda 25 FPS'lik bir artış oldu.
DryreL Megapat Katılım 22 Mayıs 2015 Mesajlar 852 Çözümler 5 Yer İstanbul/Köln Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Oyun Tasarımı 8 Aralık 2022 #24 Bende de aynı sorun var. RTX 3060 Laptop GPU'ya sahibim, PUBG'de ayarlar ne olursa olsun ort. 70 fps'de takılı kalıyor.
Bende de aynı sorun var. RTX 3060 Laptop GPU'ya sahibim, PUBG'de ayarlar ne olursa olsun ort. 70 fps'de takılı kalıyor.
Gyegejwu Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 412 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #25 DryreL dedi: Bende de aynı sorun var. RTX 3060 laptop GPU'ya sahibim, PUBG'de ayarlar ne olursa olsun ort. 70 FPS'de takılı kalıyor. Genişletmek için tıkla... Ben de BIOS'u güncelleyince değişti ekran kartını işlemciyi falan güncelle onları yapınca oluyor ama önce teknik servise başvurmalısın.
DryreL dedi: Bende de aynı sorun var. RTX 3060 laptop GPU'ya sahibim, PUBG'de ayarlar ne olursa olsun ort. 70 FPS'de takılı kalıyor. Genişletmek için tıkla... Ben de BIOS'u güncelleyince değişti ekran kartını işlemciyi falan güncelle onları yapınca oluyor ama önce teknik servise başvurmalısın.