Landero Centipat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Yukarıdaki sorunun cevabını merak ediyorum. Kullanan arkadaşlar varsa yanıt verebilirler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2023
Arkadaşlar merhaba. Yukarıdaki sorunun cevabını merak ediyorum. Kullanan arkadaşlar varsa yanıt verebilirler mi?
MarkusRuhl Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.325 Makaleler 1 Çözümler 1 16 Eylül 2023 #2 Hocam o ıslemcı ıle o ekran kartı 2k'da darboğaz yapmaz mı ? Tam bilmiyorum ama öyle geldi
sp33d Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 2.229 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer İstanbul 16 Eylül 2023 #3 MarkusRuhl dedi: Hocam o ıslemcı ıle o ekran kartı 2k'da darboğaz yapmaz mı ? Tam bilmiyorum ama öyle geldi Genişletmek için tıkla... Yapmaz, 6800H çok güçlü bir işlemci mobilde.
MarkusRuhl dedi: Hocam o ıslemcı ıle o ekran kartı 2k'da darboğaz yapmaz mı ? Tam bilmiyorum ama öyle geldi Genişletmek için tıkla... Yapmaz, 6800H çok güçlü bir işlemci mobilde.
CosmoNova Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 827 Çözümler 1 Yer İzmir 16 Eylül 2023 #4 MarkusRuhl dedi: Hocam o ıslemcı ıle o ekran kartı 2K'da darboğaz yapmaz mı? Tam bilmiyorum ama öyle geldi. Genişletmek için tıkla... Laptoplar darboğaz yapmaz ve çözünürlük yükseldikçe ekran kartına olan yük artacağı için darboğaz varsa bile azalır.
MarkusRuhl dedi: Hocam o ıslemcı ıle o ekran kartı 2K'da darboğaz yapmaz mı? Tam bilmiyorum ama öyle geldi. Genişletmek için tıkla... Laptoplar darboğaz yapmaz ve çözünürlük yükseldikçe ekran kartına olan yük artacağı için darboğaz varsa bile azalır.