25 Şubat'ta saat 20.00'da satışa çıkacak. 5 dakikada alamazsan geçmiş olsun.NVIDIA GeForce RTX 3060 Ailesi Kendi sitesinde 3200 TL'den başlayan fiyatlarla diyor. Saat kaçta çıkacak ve hangi siteden alabileceğiz? Onun dışında diğer üreticiler saat kaçta satışa sunacak ve onların fiyatları ne olacak? 4000'e kadar ilk gün bulabilir miyim bu GPU'yu?
İnşallah direk çekebilmeyi ümit ediyorum.25 Şubat'ta saat 20.00'da satışa çıkacak. 5 dakikada alamazsan geçmiş olsun.
Hocam attıklarınızın hiçbiri başta tekli olarak satılmayacak.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Hocam attıklarınızın hiçbiri başta tekli olarak satılmayacak.
Hocam valla bitcoin ve ethereum böyle düşmeye devam ederse ellerini sürmezler bu karta diye düşünüyorum.25 Şubat'ta saat 20.00'da satışa çıkacak. 5 dakikada alamazsan geçmiş olsun.
Umarız.Hocam valla bitcoin ve ethereum böyle düşmeye devam ederse ellerini sürmezler bu karta diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.